Nyeste artikler
Se alle
(Foto: Kasper Bay-Kastrup)

Mascha Vangs datter bliver svinet på nettet

Mascha Vangs to-årige datter Hollie Nolia er blevet lagt for had af en mand på Facebook.

En mand far Aarhus har set sig sur på Mascha Vangs to-årige datter Hollie Nolia. Det har resulteret i, at manden ved navn Ole flere gange har skrevet mindre pæne kommentarer til Maschas Facebook-billeder af datteren. Det skriver Ekstra Bladet.

Ifølge Hollie Nolias mor har manden i flere omgange kaldt datteren for både grim og dum.

– Han har kommenteret min datter mange gange og i længere tid. Han sviner altid min datter til ved at kalde hende for en grim unge eller skrive ’føj’ under hendes billeder, siger Mascha til avisen.

LÆS OGSÅ: Mascha Vang får ny, personlig træner

Afviser beskyldninger

Ekstra Bladet har i forbindelse med sagen været i kontakt med Ole, der blankt afviser beskyldningerne.

– Jeg har ikke skrevet det. Jeg tror, at jeg er blevet hacket. Der bliver også lagt billeder på min tidslinje, som jeg ikke ved, hvor kommer fra. Jeg tror, at jeg måske skal have mig slettet og så starte forfra. Måske det hjælper på alt dette, som sker, skriver Ole som svar.

Men den hopper Mascha dog ikke på, hun mener, at det er en direkte løgn.

– Han har over 30 gange skrevet og svinet hende til. Og hvis folk så forsvarer Hollie på mine updates, bliver hans sprog endnu værre.

LÆS OGSÅ: Dansk komiker skifter til blond brystbombe

Vil ikke gå videre med sagen

Mascha har dog ikke tænkt sig at gøre noget yderligere ved sagen. Men det ærgrer hende, at hun ikke kan sætte en stopper for mandens kommentarer. Hun har af flere gange udvist ham fra sin officielle fanside, men Ole bliver ved med at komme tilbage.

– Men hvor er det helt vildt sølle. Jeg håber ikke, han selv har børn, der skal læse det her. Tænk at mobbe et lille barn på den her måde, siger Mascha, og understreger af Hollie Nolias far, racerkøren Nicolas Kiesa, ikke tager det helt så roligt som hende selv.

– Han er meget rasende, siger hun afsluttende til avisen.

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.