Nyeste artikler
Se alle
Foto: TV3

Er Melissa blevet kærester med Mads fra ‘Dagens mand’?

I aftes kom Melissa på date i 'Dagens mand', og nu løfter hun sløret for, hvordan hun har det med fyren i dag.

Der var kamp til stregen, da ‘Dagens mand’ i går rullede over skærmen. Reality-baben Melissa Nielsen stod tilbage til slut, hvor fyren Mads skulle vælge mellem to piger.

På trods af at Mads fra start havde haft et godt øje til pigen Christina, blev det dog alligevel Melissa slog benene væk under ham og vandt daten.

LÆS OGSÅ: Reality-babes slås på tv

– Jeg synes, det var lidt sjovt, jeg blev valgt, når han havde skrevet Christina i bogen, som den mest interessante. Men jeg synes også selv, jeg har en personlighed, som skinner igennem og er en selvsikker og ligefrem kvinde, siger Melissa, som i dag stadigvæk har kontakt med Mads:

– Mads og jeg snakker godt sammen, og han er en rigtig sød fyr – intet der. Men afstanden gør det svært. Jeg har jo næsten lige været i et forhold, hvor fyren boede i København, og det gik bare ikke med den lange afstand. Det gør det svært i længden, desværre.

Selvom Melissa nu flere gange har datet fyre i København, kunne hun ikke selv forestille sig at flytte fra Randers til hovedstaden. Det er vigtigt for hende at blive i Jylland, hvor Masons far Mikkel bor, da samarbejdet på den måde fungerer bedre. Desuden har Mason et særligt forhold til sin bonus-bedstefar, som bor i nærheden, og dem vil Melissa ikke skille ad.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Sandy: Sådan smed jeg 15 kilo på 12 uger

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe skal have donor-baby

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.