Nyeste artikler
Se alle
Taylor Baltierra og Catelynn Lowell. (Foto: All Over)

Mere snyd i populært MTV-program: Det er jo magi!

Alt er langt fra, som det ser ud på tv i 'Teen Mom OG'.

Kritikken vælter ned over MTV-programmet ‘Teen Mom’. Tidligere på måneden blev programmet opdaget i at forfalske scener med Maci Bookout og kæresten Taylor McKinney, og nu bliver serien kritiseret af to af de andre deltagere.

I det fjerde afsnit af den nyeste sæson af ‘Teen Mom OG’, der blev vist på dansk tv tirsdag, så seerne, hvordan Tyler Baltierra og Catelynn Lowell hyggede sig med Tylers far, mens Catelynn flere gange grinede af ham, mens han fjollede rundt i et påskehare-kostume.

LÆS OGSÅ: Populært MTV-program afsløret i snyd

Der er bare lige ét problem med de optagelser. Ifølge hovedpersonerne selv var Catelynn nemlig slet ikke til stede på daværende tidspunkt. Hun var nemlig indlagt på grund af depression og selvmordstanker. Det skriver Tyler på Twitter.

– Jeg tog de påskehare-billeder for dig, mens du var i behandling, babe. Nu er du helt magisk der på tv’et. Mærkeligt, skriver han, og efterfølgende bekræfter han over for en bruger, der spørger ind til det.

– Nej (Catelynn var der ikke, red.). Hun var i behandling, og jeg var i gang med at få lavet nogle påskebilleder med Nova til hende, når jeg besøgte hende. Men hvis det er på tv, så er det jo virkeligt!

LÆS OGSÅ: Rasende ‘Teen Mom’-stjerne: Programmet har ødelagt mit liv

LÆS OGSÅ: Ung mor indlagt efter selvmordstanker

LÆS OGSÅ: Selvmordstruet ‘Teen Mom’-stjerne: Sådan går indlæggelsen

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.