Nyeste artikler
Se alle
Foto: TV3

Mette ude af ‘Paradise’: Caroline er en medieafhængig hvalp

Caroline gjorde alt for at få de andre paradisoer til at stemme Mette ud, og det endte med at lykkes.

Den smukke Mette Jensen vandt programmet ‘Jagten på det nye kuld’ og sikrede sig hermed en billet til det luksuriøse ‘Paradise Hotel’. Desværre for Mette blev det en kort fornøjelse på hotellet, da hun ikke nåede at tjekke ind, efter alle parrene valgte, at den anden ‘Jagten på det nye kuld’-vinder, Mark, skulle blive fremfor hende.

Især Caroline gjorde sit for at beholde Mark og kaldte blandt andet Mette for dum og dullet bag hendes ryg. De hårde ord overrasker ikke ligefrem Mette, selvom hun ikke var klar over, at Caroline havde den holdning.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Shanne efter sviner af Caroline: Jeg blev så skuffet

– Jeg vidste ikke, at Caroline havde sagt de ting om mig og gerne ville have mig ud. Det har man det vel aldrig godt med at høre fra nogen, men Caroline er en medieafhængig hvalp, der gør alt for at svine andre til, så det overrasker vel ingen, at hun har sagt det, fortæller Mette, der er skuffet over den tidlige exit:

– Jeg synes, det var dårlig stil at selve ‘Paradise’ og TV3, fordi det var dem, der havde kontaktet mig. Derfor regnede jeg da med, at jeg skulle være der lidt mere end tre timer. Især fordi jeg aldrig havde haft tanken om at deltage i programmet, men da de så kontaktede mig, tænkte jeg, det kunne være meget sjovt. Så dårlig stil derfra.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Jonas efter sex på hotellet: Jeg gør, hvad jeg har lyst til

TV3: Vi lover ikke noget

Selvom Mette synes, at det er dårlig stil af TV3, at hun ikke er længere tid på hotellet, så slår programmets redaktør, Mads Lindemann, fast, at deltagerne ikke på forhold er lovet noget.

– Deltagerne får muligheden for at være med i programmet, og så er det jo op til hver af dem, hvordan de spiller spillet. Der er derfor ingen deltagere, der bliver lovet x-antal dage, at de skal være med. Mette er uheldig, at det bliver et så kort besøg, men hun havde jo chancen for, at det kunne være blevet til mere. Sådan er gamet, fortæller han.

Mette ville ønske, at hun kunne vise Danmark, hvem hun var og bevise, at hun kunne spille spillet. Hun slår dog fast, at Mark fortjente at deltage lige så meget som hende, så hun under ham pladsen på hotellet.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe er blevet mor

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Her er to nye paradisoer

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Anders taler ud efter bryllup: Sådan reagerede familie og venner

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.