Nyeste artikler
Se alle
Mark og Monique er ikke længere kærester. (Foto: Janus Nielsen)

Monique og Mark er blevet forældre igen: Sådan gik fødslen

Den nybagte far fortæller nu nærmere om ankomsten af den lille ny.

I går afslørede realitystjernerne Mark Slem Bøgelund og Monique von Appen, at de tirsdag den 25. april klokken 22.08 blev forældre til en lille datter.

LÆS OGSÅ: Mark åbner op om forholdet til Monique: Finder vi sammen igen?

Den stolte far var ikke med til fødslen, da han skulle passe han og Moniques datter, etårige Manila, men han fortæller, at han skyndte sig ud til hospitalet, så snart den nyfødte datter var kommet til verden.

– Fødslen gik super hurtigt – hurtigere end den første gang. Jeg er virkelig glad og stolt, og den lille ny er pisse lækker. Vi har det alle rigtig godt og er super glade, fortæller Mark til Realityportalen.dk og fortsætter:

– Manila troede først, at mor og far havde købt en ny “dukke” til hende, indtil hun hørte lyde fra lillepigen. Nu vil hun hele tiden røre hende, og der ingen tvivl om, at Manila er glad for sin lillesøster. Hun kommer til at beskytte hende rigtig godt, fastslår Mark.

Storesøster Manila kom til verden i februar 2016, så de nybagte forældre får en hel del at se til med to små piger under to år.

LÆS OGSÅ: Mark Slem: Sådan er mit og Moniques forhold

LÆS OGSÅ: Mark om samarbejdet med Monique : Sådan deler vi Manila

LÆS OGSÅ: Monique: Mark skal ikke med til fødslen

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.