Nyeste artikler
Se alle
(Morten Bastholm/Pipeline Production)

Nadia Shila har truffet svær beslutning: Derfor gjorde vi det

'De unge mødre'-deltageren har taget en svær beslutning sammen med sin mor og forlovede.

For lidt mere end et år siden forlod ‘De unge mødre’-deltageren Nadia Shila Petersen Danmark, hvor hun kræves fængslet af anklagemyndigheden, der har tiltalt dem for bedrageri, databedrageri og dokumentfalsk for godt en kvart million kroner.

Siden har hun sammen med sin mor, Heidi, og forlovede, Jeremy, levet en tilværelse som hjemløse i Los Angeles i USA. Trioen har i den seneste tid boet på et motel, men det er slut nu. På sin blog afslører Nadia Shila nemlig, at de har besluttet sig for at flytte væk fra Los Angeles.

– Lige nu sidder vi på bussen mod et nyt sted med forhåbentligt nye muligheder. Det har været en lidt tough beslutning, for vi elsker LA og er så vant til vores område og har nu indrettet os med at have et mere eller mindre fast sted på vores lokale motel, skriver hun.

LÆS OGSÅ: Gravide Nadia Shila frygter for fosterets tilstand

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan komme med Nadia Shila og kæresten ud at tjene penge.

LÆS OGSÅ: Geggo om Nadia Shila: Mit mor-hjerte græder

Ifølge den gravide ‘De unge mødre’-deltager handler det hverken om, at de har gjort noget ulovligt eller har problemer med de sociale myndigheder. De har bare brug for en forandring i tilværelsen.

– Los Angeles er utroligt dyrt, og hjemløsheden er overvældende. Gaderne er klamme, og der er sindssygt mange stofmisbrugere og psykisk syge, fortsætter hun på bloggen.

Nadia Shila vil ikke ud med, hvor de tre nu flytter hen, men hun slår fast, at det stadig er i Californien.

LÆS OGSÅ: Nadia Shila: Min kæreste har et ry som en dum skid

LÆS OGSÅ: Nadia Shila: Derfor elsker jeg min kæreste

LÆS ALT OM NADIA SHILA-SAGEN HER.

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.