Nyeste artikler
Se alle
(Foto: Kanal 4)

Natascha Linea afslører: Så meget er kommunen inde over

Natascha Linea er kommet langt, siden hun fik tvangsfjernet datteren Lia.

Da Natascha Linea blev mor for første gang, blev datteren tvangsfjernet kort tid efter fødslen. Efter tre måneders kamp kom Lia dog hjem til sine forældre igen. Den 21. Marts blev hun mor til to, da sønnen Novah kom til verden, og denne gang er det en helt anden oplevelse.

– Jeg får ingen kommunal hjælp, men min far bor 100 meter fra mig og står klar med en hjælpende hånd, fortæller Natascha Linea og fortsætter:

– De (kommunen, red.) var lidt inde over i graviditeten, men ikke meget. Og de skal finde ud af, om jeg har behov for hjælp nu. Men det ved jeg, at jeg ikke har brug for.

LÆS OGSÅ: Natascha Linea: Må jeg beholde min søn?

Jeg har bevist, at jeg er en god mor

Netop fordi hun ikke fik lov til at være sammen med Lia i tiden efter fødslen, nyder hun ekstra meget hvert sekund med sønnen Novah. Og som de fleste seere ved, har hun udviklet sig meget i sin tid som mor, og hun er vokset i rollen, og det er hun ikke i tvivl om, at kommunen kan se.

– Det betyder jo meget for mig, at jeg har bevist, jeg er en god mor for min datter og min søn, og de vokser op i trygge rammer med en familie, der elsker dem ubetinget.

Natascha Linea nyder de første dage som nybagt mor til to, mens den lille familie er ved at lære hinanden at kende.

LÆS OGSÅ: Natascha Lineas vilde ønske: Vil du være far igen Bent?

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser