Nyeste artikler
Se alle
Den lille familie (Foto: Privat)

Natascha Linea ammer sønnen uden mælk

Natascha Linea ammer stadig sin søn, selvom hun ikke har mere mælk. Amningen er nemlig så vigtig for den unge mor, at hun ville ønske, hun også kunne amme sin store datter.

Det er 8 uger siden, Natascha Linea Kaup fra ‘De unge mødre’ fødte sønnen Novah, og selvom hun havde håbet på et perfekt amme-forløb, så måtte hun efter to uger gå over til at give Novah flaske, fordi hendes mælkeproduktion faldt drastisk. Nu har den unge mor ikke mere mælk, men det har ikke fået hende til at stoppe amningen.

– Jeg fortsatte “hygge” amningen 1-3 gange om dagen, fordi Novah har brug for den tryghed og nærhed, som amningen giver ham, og som en flaske bare ikke kan give ham, fortæller Natascha Linea og fortsætter:

–  Jeg har et par gange hørt, at jeg ikke “rigtig” ammer, og jo Novahs og min amning er lige så rigtig som amning med mælk. Selfølgelig ville jeg ønske, han kunne få mælk fra mig af, så vi kunne amme med mælk, men sådan er det ikke lige nu, og så må vi jo bare amme uden mælk.

LÆS OGSÅ: Natascha Linea: Jeg er mere ked af Lias tvangsfjernelse nu

LÆS OGSÅ: Natascha Linea har fået tatoveret ‘De unge mødre’-logo

Jeg ammer så længe, Novah har lyst

Natascha Linea har ikke helt sluppet drømmen om at få sin produktion op igen, men hun erkender, at det nok ikke kommer til at ske. Til gengæld vil hun ikke gå på kompromis med Novahs behov for tryghed og det bånd, som amningen skaber mellem hende og sønnen.

– Jeg gør det for Novahs skyld, da jeg ved, at børn har brug for en masse nærhed og kærlighed, og man kan se på ham, han ligger og falder helt til ro ved brystet, så jeg ammer fortsat, så længe Novah har lyst, fastslår hun.

LÆS OGSÅ: Natascha Linea afslører: Så meget er kommunen inde over

Ville ønske, at jeg kunne amme Lia

Og det kan ende med at blive længe, for Natascha Linea synes ikke, at man kan amme sit barn i for lang tid. Og hun ville ikke synes, at det var mærkeligt at amme et barn på Lias alder.

– Amning er en så god ting for børn, og jeg ville da ønske, jeg kunne amme Lia nu. Men desværre. Så jegvil helt klart amme Novah til den dag, han selv siger fra – med eller uden mælk, jeg fortsætter amningen, slutter hun.

Følg Natascha Linea og hendes lille familie i ‘De unge mødre’ hver tirsdag kl. 20.00 på Kanal4 eller på hendes blog og Instagram.

LÆS OGSÅ: Natascha Linea: Det er ikke hårdt at være enlig mor til to

LÆS OGSÅ: Natascha Linea træt af mænd: De er kun til besvær

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.