Nyeste artikler
Se alle
Den lille familie (Foto: Privat)

Natascha Linea: Det er ikke hårdt at være enlig mor til to

Tre uger er gået, siden Novah kom til verden, men Natascha Linea synes slet ikke, at det er hårdt med to børn - hun kunne godt tage én mere.

For tre uger siden blev Natascha Linea Kaup fra ‘De unge mødre’ mor til to, da sønnen Novah kom til verden. Forud for fødslen havde hun gjort sig en masse forestillinger om, hvor meget hårdere det ville blive med to børn, men livet som enlig mor til to har overrasket hende positivt.

– Jeg synes slet ikke, det hårdt at være alenemor til to. Jeg kunne sagens nuppe en mere, fortæller Natascha Linea, som ikke får andet end ros af sin sundhedsplejerske, og det betyder meget for hende.

– Jeg kan mærke, at jeg er blevet mere moden og voksen denne her gang og hviler meget mere i mig selv, mener hun.

LÆS OGSÅ: Natascha Lineas fødsel kommer på tv

LÆS OGSÅ: Natascha Linea afslører: Så meget er kommunen inde over

Lia er verdens bedste storesøster

Noget af det, der gør det nemt for Natascha Linea at være enlig mor til to er, at Lia har taget endnu bedre imod sin lillebror, end den unge mor kunne have håbet på.

– Lia elsker at være storesøster, og hun er så stolt af ham, kan man se. Hun kysser og krammer ham hele tiden, og hun vil hjælpe til med bleskift og flaske.  Nogle gange må jeg fortælle hende, at nu skal lille bror altså sove. For hun vil holde ham og nusse ham hele tiden, fortæller Natascha Linea.

Det har virkelig overrasket hende, at selvom Lia kun er 2,5 år, så er hun utrolig rolig i sin lillebrors selskab, og det er hun ikke i tvivl om, at han kan mærke.

– Novah falder altid til ro, når Lia kommer og nusser ham. Det er tydelig at se, at hun er så glad for ham. Han kan selfølgelig ikke elske endnu. Men jeg er sikker på, han ved, at hun er dejlig at være sammen med. Ellers ville han jo ikke falde til ro og ligge og sige lyde, når hun kommer og nusser med ham.

LÆS OGSÅ: Natascha Linea ønsker Bent tillykke med graviditeten

Kommunen skal finde noget mere fornuftigt at tage sig til

Selvom Natascha Linea er alenemor til to, så savner hun ikke at have en mand i sit liv, hun ville nemlig ikke dele børnene med nogen, så hun er godt tilfreds med at have dem for sig selv det meste af tiden. Og denne gang slipper hun også for kommunens indblanding.

På sin blog skriver hun, at officielt er kommunen inde over, fordi de ikke har lukket hendes sag endnu, men hun har ikke hørt fra dem, siden en uge før Novah blev født, og det er hun glad for.

– Det virkelig dejligt, at jeg intet har hørt fra kommunen. De skal også bare finde noget mere fornuftigt at tage sig til, da mine børn trives og har det godt, fastslår hun.

Og der er i hvert fald ingen tvivl om, at Lia og Novah nyder hinandens selskab og er to glade børn. Se det store galleri med den lille familie øverst i artiklen.

LÆS OGSÅ: Natascha Linea fik sin drømmefødsel derhjemme

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.