Nyeste artikler
Se alle
Natascha Linea. (Foto: Privat)

Natascha Linea: Jeg bryder mig ikke om Maria Sebens

Den unge mor er bestemt ikke tilfreds med Marias Sebens' udtalelser om hende.

I morges bekræftede ‘De unge mødre’-deltageren Maria Sebens, at hun stopper i programmet, og at det på tirsdag dermed er sidste gang, vi får hende at se på skærmen.

Den unge mor slog fast, at hun ikke regner med at komme tilbage til programmet, og at hun under ingen omstændigheder vil gøre det, så længe Natascha Linea også er medvirkende.

LÆS OGSÅ: Maria Sebens i stor sorg: Jeg har mistet mit barn

Den udtalelse er Natascha Linea dog meget utilfreds med og uforstående overfor:

–  Maria og jeg har haft nogle uoverensstemmelser igennem vores tid, mens vi har deltaget, og jeg bryder mig heller ikke om hende. Men at hun giver mig skylden for, at hun stopper i programmet – det er godt nok lidt lavt gjort, synes jeg, skriver Natascha Linea på sin blog og uddyber:

– Jeg er helt indforstået med, at hun ikke kan lide mig, og at jeg ikke kan lide hende, men ligefrem at sige, at hun stopper i programmet og først kommer tilbage, når jeg er stoppet, det er virkelig lavt gjort. Jeg er helt indforstået med, at Maria og jeg aldrig bliver perlevenner, hvilket jeg heller ikke ønsker, men vi må da som voksne mennesker kunne få det til at fungere som medvirkende i det samme program.

LÆS OGSÅ: Maria Sebens stopper i ‘De unge mødre’

LÆS OGSÅ: DRAMA i ‘De unge mødre’: Vi bliver aldrig venner igen

LÆS OGSÅ: Stort drama: Krig mellem to unge mødre

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.