Nyeste artikler
Se alle
Foto: Privat

Natascha Linea jubler over amning: Nu har jeg mælk

Natascha Linea har ammet sin søn uden mælk, men nu er der atter kommet mælk i brysterne.

I sidste uge begyndte Natascha Linea at amme sønnen Novah igen, selvom hun ikke havde noget mælk. Det var ellers 6 uger siden, hun havde stoppet amningen og var gået over til at give Novah flaske, fordi hun ikke havde mere mælk.

Han blev dog ved med at søge brystet, og det var tydeligt for den unge mor, at han manglede trygheden ved amningen, så hun besluttede at genoptage amningen, selvom hun godt vidste, at der ikke var noget mælk. Men nu er mælken kommet tilbage, og Natascha Linea er lykkelig.

– Jeg har fået mælk. Efter tre dage kom der det fineste hvide mælk, og der kommer mere og mere mælk, det er fantastisk, jubler Natascha Linea.

LÆS OGSÅ: Natascha Linea: Jeg er mere ked af Lias tvangsfjernelse nu

LÆS OGSÅ: Natascha Linea har fået tatoveret ‘De unge mødre’-logo

Ligger ham til hver time

Hun begyndte at få mælken tilbage i sine bryster i torsdags, og allerede nu får Novah så meget mælk fra sin mor, at han kun behøver at få suppleret med 500 ml modermælkserstatning om dagen, hvor han før fik 900/950 ml.

Natascha Lineas sundhedsplejerske tror på, at hun kan komme til at amme sønnen fuldt ud igen. Så nu kæmper hun for at øge sin produktion endnu mere, så Novah kan få så meget som muligt mælk fra hende.

– Jeg ligger ham til hver time, når Lia ikke er hjemme og hver 3. time, når hun er hjemme, fortæller hun.

Natascha Linea selv tror ikke på, at hun kan komme til at amme Novah fuldt ud igen, fordi hun kun havde mælk nok til ham i de første 2 uger, og han vokser og skal bruge mere og mere mælk. Men hun er bare lykkelig for, at hun kan amme ham igen og give ham nogle af alle de gode ting, modermælken indeholder.

Følg Natascha Linea og hendes lille familie i ‘De unge mødre’ og på hendes blog.

LÆS OGSÅ: Natascha Linea afslører: Så meget er kommunen inde over

LÆS OGSÅ: Natascha Linea: Det er ikke hårdt at være enlig mor til to

LÆS OGSÅ: Natascha Linea træt af mænd: De er kun til besvær

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.