Nyeste artikler
Se alle
Mathias (Foto: Jonas Sand)

Ny ‘Paradise’-deltager: Tabte 19 kilo på 69 dage

Den kommende paradiso Mathias har tidligere gennemgået et stort vægttab.

24-årige Mathias fra Vesterbro bliver snart et velkendt ansigt, når den nye sæson ‘Paradise Hotel’ skydes igang. Den selvsikre og veltrænede fyr har dog ikke altid været skåret så godt, som han er i dag.

– Jeg har for kort tid siden tabt mig 21 kilo. Det startede med, at jeg blev præsenteret for nogle Aloe Vera-produkter og en bestemt levevej med noget sund kost og træning, og allerede efter de første 15 dage havde jeg tabt mig mellem cirka 15 kilo. Det gik ekstremt hurtigt, og det var jo meget sjovt, så jeg fortsatte, og efter 69 dage havde jeg tabt 19 kilo, forklarer Mathias.

– Efterfølgende tabte jeg mig to mere, og så startede jeg så med at arbejde med det, da jeg synes, at det var et genialt koncept. Det har betydet meget for mig, at jeg startede på levevejen, da jeg har fået øjenene op for en sund kost og en anden levemåde, end jeg var vant til. Og så har jeg fået øjnene op for verdensklasseprodukter indenfor Aloe Vera, hvilket min kuffert også var fyldt med, da jeg drog til Mexico.

Se første afsnit af ‘Paradise Hotel’ den 7. marts klokken 20:00 på TV3.

Se billeder af Mathias øverst i artiklen.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Her er de nye ‘Paradise’-deltagere

LÆS OGSÅ: Natklubejer: ‘Paradise Hotel’-deltagere angreb mig

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.