Nyeste artikler
Se alle
Shanne Vega, 18 år, Amager. (Foto: Janus Nielsen)

Ny paradiso er tidligere barnestjerne på DR Ramasjang

For seks år siden var Shanne Vega barnestjerne på DR, nu er hun 'Paradise'-deltager.

De spritnye ‘Paradise Hotel’-deltagere blev afsløret i sidste uge. Fem drenge og fem piger er nemlig allerede tjekket ind på det luksuriøse hotel i Mexico, hvor der skal optages indtil jul.

Blandt deltagerne var der flere kendte ansigter fra andre sammenhænge. En af dem var Lenny Christenson, som tidligere har deltaget i ‘Sandhedens time’ på TV3, men også 18-årige Shanne Vega har før været på skærmen.

– For seks år siden havde jeg hovedrollen i dokumentar-serien ‘Shanne og veninderne’, der blev sendt på DR Ramasjang. Det var rigtig sjovt og spændende, men jeg har ikke lavet noget tv siden, da jeg har fokuseret på skolen i stedet. Men jeg kunne godt forestille mig at lave mere, fortæller Shanne til Realityportalen.dk og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Ny ‘Paradise’-hunk udlever sin mors drøm

– Da jeg var mindre, ville jeg gerne være skuespiller, men min far arbejder i en A-kasse, hvor der kommer mange skuespillere og instruktører, som mangler jobs, så min far skræmte lidt min drøm væk. Nu vil jeg gerne læse handelsøkonom i stedet.

Inden da er det dog blevet tid til endnu et tv-eventyr for Shanne på ‘Paradise Hotel’. Selvom det er en anden genre, ser hun det som en fordel, at hun før har lavet tv, da hun dermed ved, hvordan det er at blive filmet.

Se billedet nedenfor fra dengang Shanne var med i Ramasjang-serien:

Foto: DR/Filmcentralen
Foto: DR/Filmcentralen

 

 

 

 

 

 

 

 

Se eller gense også ‘Shanne og veninderne’ HER!

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Her er de nye ‘Paradise’-deltagere

LÆS OGSÅ: Er Christophers tvilling med i ‘Paradise Hotel’?

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.