Nyeste artikler
Se alle
(Foto: Niels Henrik Dam)

‘Nybyggerne’-Lise bliver snart mor: Så meget har jeg taget på

Det er ikke til at se, hvor meget Lise har taget på.

I slutningen af december har Lise Vandborg, som sammen med sin mand, Michael Stig Christen, vandt ‘Nybyggerne’, termin og skal være mor for første gang. Og nu viser hun ærligt og stolt sin krop frem.

– Lige knap 20 kilo ekstra er jeg oppe på, der er kommet et par strækmærker hist og her, og dobbelthagen er ikke længere til at skjule. Men hey! Det er sgu da for vildt, hvad den krop kan! Vokser bare lige et lille menneske inde i mig. Så tager jeg gerne et par kilo og lidt appelsinhud med i købet, skriver Lise på Instagram, og overfor Realityportalen uddyber hun:

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Nybygger’-par med i ny programserie

 LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-Michael skifter karriere

– Det er underligt med den forandring, der sker med min krop. Men også fantastisk. Der vokser jo et lille menneske derinde. Det er helt utroligt! Og snart kommer han ud. Vi glæder os så meget til at møde ham!

Lise bruger den sidste ventetid på gør-det-selv projekter, som man kan følge på parrets blog og på hendes Instagram, og det er i hvert fald ikke til at se, at vægten siger plus 20 kilo. Vi synes, at Lise ser brandgodt ud – se bare det flotte mavebillede øverst i artiklen.

LÆS OGSÅ: Hjemme hos vinderne af ‘Nybyggerne’: Sådan påvirkede programmet vores forhold

LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-præmie tvinger Lise til at droppe studie

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.