Nyeste artikler
Se alle
Foto: Privat

‘Nybyggerne’-par: Her er de i dag

Rikke og Peter vandt ikke drømmehuset i 'Nybyggerne', så i dag nyder de livet i Aabenraa i stedet.

Da TV 2-succesen ‘Nybyggerne’ blev sendt sidste forår, flyttede Rikke Løndager Boisen, Peter Boisen og deres tre børn ind i et af programmets fire huse i Farum med håbet om, at de til slut kunne løbe med sejren og vinde deres renoverede hus.

Desværre for familien var det parret Lise og Michael, der blev de heldige vindere af programmet. Peter, Rikke og børnene flyttede derfor tilbage til deres lejlighed i Aabenraa og fortsatte livet, hvor de slap, inden ‘Nybyggerne’.

LÆS OGSÅ: Simon og Anne vandt drømmehuset i ‘Nybyggerne’: Nu er det solgt

– Det går rigtig godt med os. Vi er blevet boende i vores 160 kvadratmeter store lejlighed i Aabenraa, og det bliver vi ved med foreløbig. Selvfølgelig ville vi gerne have vundet huset i Farum, men vi har hele tiden husket os selv på, at det ikke var sikkert, at vi vandt det. Så vi sagde til os selv, at hvis ikke vi vandt huset, så vandt vi i hvert fald oplevelsen, fortæller Peter til Realityportalen.dk og fortsætter:

– Jeg er siden programmet sprunget ud som selvstændig kok og har startet mit eget køkken op. Så der er da sket lidt, og det går rigtig godt med det. Firmaet hedder ‘Gour_ma’, som er en blanding af gourmet og god mad. Det ligger i Aabenraa, men hvis alt går vel, så kan jeg til marts-april åbne en afdeling i Sønderborg, så det kan vokse sig større.

LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-Lise taler ud om lynfødsel og forældrerolle

LÆS OGSÅ: Det kan godt betale sig at vinde huset i ‘Nybyggerne’

‘Vi gør det ikke igen’

Peter og Rikke er enige om, at det har været en sjov og spændende oplevelse at deltage i ‘Nybyggerne’. Der er dog også helt bestemt nogle ting, som de ville gøre anderledes, hvis de kunne gøre det hele om.

– Vi fortryder bestemt ikke, at vi var med, men vi vil nok ikke gøre det igen. I hvert fald ikke på samme måde – det var simpelthen for hårdt. Hvis vi skulle gøre det anderledes, ville vi gøre det hele nemmere for os selv og ikke fokusere på så mange ideer og gør-det-selv-projekter, forklarer Peter og uddyber:

– Med den korte tid, vi havde, brugte vi alt alt for meget energi, og det er for meget i forhold til, hvad man får ud af det. Men det var spændende at se, hvor meget der egentlig skal til for at lave et tv-program, og hvad det endelige resultat blev. Og hvis nogen melder sig på banen med et nyt boligprogram, så er det da heller ikke uinteressant for os.

LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’ i Aalborg: Smugkig de nye huse

LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’: Det skal der ske med “tabernes” huse

‘Emil var helt knækket’

Da live-finalen i ‘Nybyggerne’ blev afholdt, var det tydeligt, at Rikke og Peters søn Emil blev ked af det. Så snart vinderne blev kåret, måtte Peter og sønnen gå ud fra settet, fordi det ramte så hårdt.

– Emil var helt knækket. Han havde sat sine forventninger op til et nyt hus, så han blev rigtig trykket og ked af det over, at vi ikke vandt. Da vi kom hjem, malede vi børnenes værelser, som i programmet, og købte også sofa og et par småting, så de kunne få forholdsvis nye værelser. Og i dag har børnene det helt fint igen, fortæller Rikke, som stadig har travlt med sine kunstværker:

LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’: Det føles ikke som vores hjem

– Da programmet kørte, og især da køkkenet kom op, kunne jeg virkelig mærke, at folk havde fået interesse for mine malerier, og jeg solgte ret mange. Men det er ebbet ud igen, så nu er det, som det altid har været. Men det går rigtig fint, fortsætter Rikke.

Peter og Rikke mærker ikke noget til deres deltagelse i ‘Nybyggerne’, når de er hjemme i Aabenraa. Så snart de bevæger sig ud af byen, får de dog mange kommentarer og bliver tit stoppet på gaden med positiv respons.

Familien glæder sig til at den nye sæson af programmet starter, så de i denne omgang kan følge med fra sofaen.

LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-par: Overraskede venner og familie med bryllup

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.