Nyeste artikler
Se alle
(Foto: Peter Hauerbach)

‘Nybyggerne’-vinderne må ikke flytte ind i huset

Det er en måned siden, at Lise og Michael vandt drømmeboligen i 'Nybyggerne', men parret har endnu ikke fået lov til at flytte ind.

Glæden var stor, da 21-årige Lise og 23-årige Michael vandt TV2-programmet ‘Nybyggerne’ for en måned siden. Præmien – deres drømmebolig til en værdi af 3,4 millioner kroner – har siden tvunget Lise til at droppe sit studie, men faktisk har det nordjyske par endnu ikke fået deres gevinst.

Papirarbejdet på huset er nemlig trukket ud, og derfor må Lise og Michael endnu ikke flytte ind i huset. Det fortæller parret til Ekstra Bladet.

– Vi har haft vores advokat til at se alle papirerne grundigt igennem, og de har været frem og tilbage et par gange. Derfor er det blevet trukket ud. Men vi regner med, at vi kan skrive under i denne uge, og så mangler vi kun tinglysningen, siger Lise til avisen.

GALLERI: Se alle husene fra ‘Nybyggerne’

Boligløs

Lise forventer, at tinglysningen vil tage et par uger, og med lidt held kan det derfor passe med, at de kan flytte ind midt i maj, hvor de skal flytte ud af deres nuværende lejlighed.

– Vi har pakket hele vores lejlighed ned og skal være ude den 15. maj. Vi har fået lov til at læsse vores ting af i huset i Farum, men vi ved altså ikke, hvornår vi selv må være der. Med lidt held kan det være, at det kommer til at passe med midt i maj, siger hun til Ekstra Bladet.

Parret kommer dog ikke til at stå helt uden tag over hovedet. Lise og Michael er allerede fraflyttet lejligheden i Aalborg og bor i øjeblikket hos deres forældre.

Over artiklen kan du se billeder fra parrets lejlighed i Aalborg, som de inden længe flytter fra.

 LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-Michael skifter karriere

LÆS OGSÅ: Hjemme hos vinderne af ‘Nybyggerne’: Sådan påvirkede programmet vores forhold

LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-præmie tvinger Lise til at droppe studie

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.