Nyeste artikler
Se alle
Foto: Janus Nielsen

Linse lever i cølibat på tredje år, men…

Realitystjernen indrømmer, at hun tidligere i år var sammen med en mand.

I oktober sidste år afslørede Linse, at hun i over et år ikke havde haft sex. Hun fortalte dengang, at det var en blanding af, at hun ikke havde tid, og at hun kun havde lyst, hvis det var den helt rigtige. Dette har ikke ændret sig siden, men Linse indrømmer, at hun en enkelt gang har været ude af tørken.

– Jeg tog en tur i marts på en pik. Men det var kun en tur på tre og et halvt minut. Så hvis jeg tager den fra, så er jeg godt i gang med tredje år i cølibat. Ikke at det er et princip, men der er bare ikke nogen. Du skulle se dem, der giver mig tilbud. De er 50 år, og ellers er de alt for unge – 25 år eller sådan noget. De må egentlig gerne være 50 år, hvis de holder sig godt, men dem er der ikke så mange af, og så har de kvinder i forvejen, fortæller Linse.

– Jeg har virkelig ikke tid til en mand. Jeg har ikke engang tid til at flirte. De eneste mænd, jeg ser, er vores fotograf, moster Niller og Cengiz, og de er optagede allesammen. Så der er ikke noget spændende kærlighedsliv. Men jeg synes, at det hele er dejligt og fint.

LÆS OGSÅ: Lysten er væk hos Linse: Ingen sex i over et år

LÆS OGSÅ: Linse: Sex betyder ikke noget særligt for mig lige nu

‘Han skal elske dyr’

Linse er dog bestemt også kræsen, når det kommer til at vælge mænd. Han skal nemlig opfylde nogle helt bestemte krav:

– Drømmemanden skal have et kæmpe hjerte for dyr. Han skal synes, at dyr er lige så vigtige som mennesker – ellers kommer vi aldrig til at svinge. Han skal være sød, dejlig og have det hele, men jeg tror ikke, at han er derude, fortæller Linse og tilføjer:

– Han skal også kunne leve med, at jeg er så kendt. Han skal synes, at det er fantastisk, for ellers kommer det ikke til at fungere, forklarer Linse.

LÆS OGSÅ: Geggo og Cengiz: Sådan skal vores bryllup være

LÆS OGSÅ: CHOK: Mopper er alvorligt syg

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.