Nyeste artikler
Se alle
Realityparret er Mikkel og Melissa. Foto: Privat

Nyt smaskforelsket reality-par

Foråret har knapt tænkt på at springe ud, men det afholder ikke reality-stjernerne fra at falde for hinanden på kryds og tværs af programmerne. 'Paradise'-Melissa og 'For lækker til love'-fyren Mikkel er det nye hotte par.

Mikkel Serwin er nyforelsket, men samtidig topaktuel i den nye sæson af datingprogrammet ‘For lækker til love’. Det bekymrer dog ikke kæresten Melissa Nielsen.

– Jamen, selvfølgelig vil han få en masse tilbud, for han er jo en lækker fyr. Men jeg er slet ikke bange for at miste ham, fordi jeg ved, hvor glade vi er for hinanden, siger Melissa til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: ‘For lækker til love’-Mikkel: Jeg er mig selv

Kærligheden blomstrer

Parret har i dag kendt hinanden i tre måneder, så forholdet er stadig meget nyt – men forelskelsen er ikke til at tage fejl af.

– Det bedste ved Mikkel er, at han er romantisk og en person, som kan få mig til at grine. Han får mig faktisk til at blive rigtig lillepige-forelsket igen, stråler Melissa, mens Mikkel fortsætter.

– Det bedste ved Melissa er, at hun er dejlig at være sammen med, og jeg kan grine sammen med hende. Hun får mig til at være nyforelsket hver gang, jeg ser hende – og så er hun den smukkeste pige, jeg nogensinde har mødt.

LÆS OGSÅ: Nyt par i realityland

Er stadig ‘For lækker til love’

Parret er meget forelsket. (Foto: Facebook/privat)
Parret er meget forelsket. (Foto: Facebook/privat)

Deltagerne i ‘For lækker til love’ er kendetegnet ved de tårnhøje krav, der er, næsten, umulige at leve op til. Men selvom Mikkel nu har fundet kærligheden, så betyder det ikke, at han ikke længere er ‘For lækker til love’.

– Selvfølgelig er jeg stadig ‘For lækker til love’. Men hvis en pige har alle de kvalifikationer, som jeg leder efter – og som Melissa har – så vil jeg bestemt ikke lade hende gå min næse forbi, griner den flotte fyr.

Det hotte reality-par bor endnu hver for, men har planer om at flytte sammen om et års tid, når Melissa er færdig med sin uddannelse. Heldigvis, for de to turtelduer, er Melissa flyttet til Aarhus, så de har mulighed for at se hinanden næsten hver dag.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Pernille: Se min nye kærligheds-tatovering

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.