Nyeste artikler
Se alle
Caroline og Julie,. (Foto: Janus Nielsen)

‘Paradise’-Caroline afslører: Jeg foreslog gruppeonani

'Paradise'-Caroline forklarer Realityportalen.dk, hvorfor hun og Julie onanerede sammen under dynen

Caroline og Julie gik sammen ind under dynen for at ‘lette trykket’. Og det gjorde de hånd i hånd. Det var Carolines idé, og her forklarer hun til Realityportalen.dk, hvorfor de to piger onanerede side om side.

– Vi var helt vildt liderlige. Og jeg ville ikke bare have sex med en eller anden tilfældig så tidligt i programmet. Hvis jeg skal have sex med en, så skal han være lækker, og jeg skal være virkelig tiltrukket af ham, siger hun.

Og derfor tog pigerne sagen i egen hånd, forklarer hun.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Michelle: Forfulgt af drama

Alle onanerer

Ifølge Caroline har især kvinder svært ved at indrømme, at de onanerer. Men det er der ingen grund til:

– Jeg synes, at onani er en meget naturlig ting, og det er ærgerligt, at det skal være sådan et tabu. Stort set alle mennesker gør det jo, siger hun.

LÆS OGSÅ: Paradise-premieren var et vanvidscirkus

Forældrene bliver ikke glade 

Og Caroline er ikke nervøs for sine forældres reaktion på hendes gruppeonani for åben skærm, selvom hun indrømmer, at de nok ikke bliver begejstrede.

– Min familie og mine venner kender mig for den person, jeg er. Så uanset hvordan jeg bliver udstillet, vil jeg altid have dem, siger hun og fortsætter:

– Selvfølgelig bliver mine forældre nok ikke super glade for at se mig onanere på TV, og det kan jeg godt følge dem i. Men sådan er det sgu. Jeg er ung, og jeg nyder livet.

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.