Nyeste artikler
Se alle
Foto: Emilie Langbo Holm

‘Paradise’-Caroline har boet i en ‘onanist-camp’ på Roskilde

Årets 'Paradise'-vinder har været på festival for første gang, og det har været lidt af en begivenhedsrig uge.

I går spillede sidste band på Orange Scene på dette års Roskilde Festival. Ugen har budt på en del regn, men det har ikke forhindret de mange festivalgæster i at feste og hygge sig sammen til god musik. For ‘Paradise’-baben Caroline var det første møde med en festival, og det har bestemt været en oplevelsesrig uge.

– Det har været meget sjovt at prøve, men jeg er slet ikke sådan et naturmenneske. Jeg synes dog, at jeg har klaret det fint. Jeg har været i bad hver dag og sådan noget, men jeg har været her siden lørdag – på nær en enkelt dag, hvor jeg lige var hjemme at vende. Jeg er også blevet bedre til at være naturmenneske efter ‘Robinson Ekspeditionen’. Der havde man jo heller ikke rigtig et valg, forklarer Caroline til Realityportalen og fortsætter:

– Jeg kunne da måske godt tænke mig at komme tilbage, men jeg synes nu, at vi har været lidt uheldige med vejret. Men vi er nogle veninder sammen hernede, og vi har hygget os rigtig meget. Vi har kaldt vores lejr ‘Onanist-camp’, fordi vi godt kan lide at onanere. Eller jeg kan i hvert fald. De andre vil ikke rigtig stå ved det. Jeg har da også onaneret nede i campen, men der er ikke helt så meget tid til det, som der er derhjemme, griner hun.

LÆS OGSÅ: ‘Tweerk Queen’ på Roskilde: En dronning sover i sin egen seng

Hellere ‘Paradise’ end ‘Robinson’

På trods af Carolines smukke ydre, er det ikke blevet til nogen Roskilde-kæreste i denne omgang. Hun mener dog også, at det kan være svært at vide, hvornår en fyr reelt er interesseret i hende som person, eller fordi hun er kendt.

– Der er virkelig mange, som kommer og hiver fat i mig. Det er også derfor, at jeg ikke altid gider, når fyre kommer hen og spørger om sådan nogle ting. Det kan godt være ret irriterende. Så på den måde er der også lidt en bagside ved at være kendt. Men der er også sjove og søde henvendelser. Sådan er det jo bare generelt. Jeg har heller ikke noget imod det, men her er jeg jo kommet hen for at være sammen med mine venner, siger Caroline.

– Jeg har været meget tilbageholdende overfor fyrene, da jeg ikke er så meget til at ligge i telt og sådan. Selvom jeg er blevet mere natur-agtig siden ‘Robinson’, så er der ingen tvivl om, at jeg er mere til ‘Paradise Hotel’. Jeg vil heller ikke sige ja til endnu en sæson ‘Robinson’, men helt klart til endnu en sæson ‘Paradise’, hvis jeg fik chancen igen. Jeg er lidt mere luksus, end jeg er ‘survival’, tilføjer hun.

Caroline har ikke planer om at deltage i flere programmer lige nu, men hun vil bestemt ikke udelukke, at vi får mere at se til hende, hvis det rigtige dukker op.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Olivia på Roskilde: Jeg går efter at score Christopher

LÆS OGSÅ: GALLERI: De kendte på Roskilde Festival

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.