Nyeste artikler
Se alle
Foto: Janus Nielsen

‘Paradise’-Caroline har fået job i en vuggestue: Det er det fedeste

Reality-baben jubler over jobbet som pædagogmedhjælper.

19-årige Caroline Petersen har efterhånden en hel del reality-programmer på CV’et. Senest er hun med i den nuværende sæson af ‘Paradise Hotel’, og der er ingen tvivl om, at hun er et velkendt ansigt i offentligheden.

Reality er dog ikke det eneste, som Caroline har travlt med. Tidligere har hun arbejdet i Føtex, men nu har hun fået job i en vuggestue, og det er bestemt et stort hit hos reality-baben.

– Jeg er rigtig glad for at arbejde der. Det er det fedeste, og det er det bedste job, jeg nogensinde har haft. Det er simpelthen så livsbekræftende, da man bliver så glad af at arbejde sammen med børnene. De er så søde og dejlige, og de er virkelig glade for mig. Jeg elsker børn, fortæller Caroline til Realityportalen.dk og fortsætter:

– Jeg søgte den 30-timers stilling som pædagogmedhjælper, da jeg godt kunne tænke mig, at der skulle ske noget nyt. Desuden har jeg altid været glad for børn og også været ret god til dem. Jeg fik så jobbet, og jeg er bare blevet så glad for det. I starten var jeg lidt bange for, hvad forældre og medarbejderne tænkte om mig, men alle har været super søde. Mine kollegaer er cool omkring, at jeg har deltaget i reality, og der er ingen forældre, der har kommenteret det – så vidt jeg ved.

LÆS OGSÅ: Caroline ude af ‘Paradise’: Jeg gjorde alt, hvad jeg kunne

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-vinder hiver rødderne op og flytter fra sin lejlighed

Dejligt med afveksling 

Når Caroline går på arbejde i vuggestuen, bliver hun set på med andre øjne, end når hun dresser sig op og tager på den røde løber til gallapremierer. Og den afveksling er virkelig noget, reality-baben nyder.

– Det er rart at komme lidt væk fra det hele hver dag og bare forholde sig til børnene. Ingen af dem ved jo, at jeg har været med i reality, og det er faktisk rigtig rart. Så bliver jeg ikke spurgt ind til alt muligt hele tiden, og så kan jeg koble lidt af fra min “normale” hverdag, hvor alle ved, hvem jeg er og har en mening om mig. Det kan godt være lidt hårdt til tider, forklarer Caroline.

– Men det er ikke, fordi jeg er på vej til at lægge reality-livet på hylden – overhovedet. Jeg elsker at lave reality-tv, og jeg drømmer helt sikkert om at få mit eget program en dag. Så selvom jeg elsker mit job som pædagogmedhjælper, kommer jeg aldrig til at forlade reality, slår hun fast.

Caroline tilføjer, at hun altid har tænkt, at der skulle gå lang tid, inden hun fik børn. Nu er hun dog blevet lidt skruk af at arbejde i institution. Hun vil dog først finde en kæreste og have en uddannelse, inden hun starter på familielivet. Der er dog ingen tvivl om, at hun en skønne dag skal være mor.

LÆS OGSÅ: Caroline snydt og såret i ‘Paradise’-finale: Mathias har udnyttet mig hele vejen

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Caroline: Sådan foregik min casting til programmet

SAY WHAT! Caroline giver vanvittigt tilbud i ‘Dagens mand’

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden eropdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.