Nyeste artikler
Se alle
Jonas (Foto: Emilie Langbo Holm)

‘Paradise’-Jonas drømmer om familie med ny kæreste

Den tidligere 'Paradise'-deltager Jonas Guiovanni Hansen har fået en kæreste, og det har for alvor sat gang i søde fremtidsdrømme.

Der var fest, farver og ballade, da snigpremieren på ‘Paradise Hotel’ 2017 løb af stablen i Imperial torsdag aften.

Én af dem, Realityportalen fangede på den røde løber, var den tidligere ‘Paradise’-deltager Jonas Guiovanni Hansen. Han kunne afsløre, at han har fået en sød kæreste, og at parret er flyttet sammen i en lejlighed i Valby for ganske nyligt.

– Ja, jeg er blevet kærester med Camilla. Vi mødte hinanden på Vibe. Det var der, hvor der var en masse fester sidste år, da vi var med i ‘Paradise’. Hun var med til nogle af festerne. Så begyndte vi at ses, og så blev vi kærester efter det, fortæller en glad Jonas.

LÆS OGSÅ: GALLERI: Så vild var ‘Paradise’-premieren

Offentliggørelsen af parrets kærlighed har været længe undervejs, men Jonas er nu fuldstændig klar til at gå ‘all in’ på kærligheden.

– Det er seriøst. Og det bliver bare mere seriøst. Næste skridt er vel, at vi finde et nyt sted at bo inden for de næste par år. Vi begynder måske at stifte en familie. Det er ihvertfald min drøm, siger en lykkelig Jonas.

Husk at se allerførste afsnit af ‘Paradise Hotel’ i aften kl. 22:00 på TV 3.

Du kan i videoen høre Jonas fortælle, hvorfor han var så længe om at offentliggøre, at han han fået en kæreste.


 

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Philip har fået en kæreste: Hun er den eneste ene

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Nikita Klæstrup bliver ‘Paradise’-vært

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.