Nyeste artikler
Se alle
Jonas Ptak, (Foto: Janus Nielsen)

‘Paradise’-Jonas efter sex på hotellet: Jeg gør, hvad jeg har lyst til

Den veltrænede paradiso holder sig bestemt ikke tilbage, hvis der er en pige, han er glad for.

Allerede på første overnatning på ‘Paradise Hotel’ er der gang i lagnerne hos et af parrene på hotellet.

Jonas Ptak og Nanna Juul Skovlund Knudsen har allerede ved første møde et godt øje til hinanden. Som aftenen skrider frem ser det dog ud til, at Nanna er for fuld til at hygge under dynen med Jonas, men alligevel ender parret til slut med at have sex. Jonas mener dog ikke, at han udnytter Nannas tilstand.

– Jeg vil aldrig udnytte nogen til sex – hverken på hotellet eller herhjemme. Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg er meget tiltrukket af Nanna fra første blik, og jeg har inderligt svært ved at holde mig fra hende, da jeg er vild med hendes smukke ansigt og dejlige person, forklarer Jonas sig overfor Realityportalen.dk. Han fortryder ikke, at han nu har haft sex på tv.

– Jeg holder mig ikke tilbage med sex eller noget andet. Jeg gør, hvad jeg har lyst til, når jeg har lyst. Men jeg synes dog ikke, at sex på tv er særlig kønt. Vi var ret fulde, og så kan man godt glemme tid og sted – på den gode måde, fortæller ‘Paradise’-hunken.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Her er de nye ‘Paradise’-deltagere

LÆS OGSÅ: Ny ‘Paradise’-babe: Mine forældre bryder sig ikke om det

‘Det var ikke meningen’

Da Realityportalen.dk mødte Nanna i Mexico i november, fortalte hun, at hun havde lovet sin mor ikke at have sex på ‘Paradise’. Det løfte er dog allerede blevet brudt efter første nat på hotellet.

– Man kan sagtens have en holdning til, hvordan man vil opføre sig, når man tjekker ind på ‘Paradise Hotel’. Men når man så først tjekker ind, er man i en helt anden verden, og så kan der sker ting, som ikke lige var meningen eller hensigten inden ankomsten, fortæller Nanna omkring episoden.

LÆS OGSÅ: Ny ‘Paradise’-babe scorer chefen

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Philip har fået en kæreste: Hun er den eneste ene

Vil ikke se det

Én af dem, som ikke fulgte spændt med på skærmen, da Jonas og Nannas flirterier udviklede sig, var ‘Paradise’-baben Maja Bebe Larsen. Hun har nemlig i øjeblikket noget kørende med Jonas, og derfor har hun ikke planer om at se ham have sex med en anden.

– Jeg har haft det rigtig stramt med at skulle se afsnittet, hvor Jonas og Nanna har sex. Det er jo ikke nogen hemmelighed, at jeg er glad for Jonas, og det er aldrig rart at se en, man holder af, være sammen med en anden! Jeg dropper derfor helt at se den del af afsnittet for mit eget bedste, fortæller Maja til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe scorer ny paradiso

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-vært satser på ny karriere

LÆS OGSÅ: Nyt ‘Paradise’-par har fundet sammen

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.