Nyeste artikler
Se alle
Foto: Janus Nielsen

‘Paradise’-Maja: Sådan føles det at blive smidt ud af Jonas

Maja løfter sløret for, hvordan det er at blive smidt ud af sin 'Paradise'-kæreste.

Da Philip i gårsdagens afsnit blev sendt ud af ‘Paradise Hotel’, fik han lov at tage en anden fyr med i faldet. Han skulle vælge den mindst værdige ‘Paradise’-hunk, og fordi beskeden forlød således, faldt valget på Kenneth, selvom han i høj grad overvejede at vælge Jonas.

Det betød således, at det nu var Maja, der stod uden partner til parceremonien, og hendes ‘Paradise’-kæreste, Jonas, valgte at beholde Jasmin fremfor hende.

– Jeg vidste 100 procent godt, at Jonas aldrig ville vælge mig fremfor Jasmin, da han hele tiden havde givet udtryk for, at han ikke ville stå sammen med mig. Jeg er egentlig lidt ligeglad med, om det var Jonas eller en anden, der smed mig ud, det er bare super nederen at ryge ud lige inden en finale, fortæller Maja og tilføjer:

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Caroline har fået job i en vuggestue: Det er det fedeste

– Da vi fik at vide, at der var en parceremoni mere, vidste jeg godt, at jeg ville ryge ud lige gyldigt, hvor jeg stillede mig. Så jeg kunne ikke rigtig have gjort noget anderledes på det tidspunkt i spillet. Jeg forstår desuden også sagtens, hvorfor Philip tog Kenneth med, da han ikke var lige så værdig som de andre.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Maja efter vild Pandoras: Det var latterligt

LÆS OGSÅ: Ny ‘Paradise’-babe afslører: Disse paradisoer har jeg knaldet med

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Maja blev fravalgt: Det er slet ikke fedt

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.