Nyeste artikler
Se alle
Foto: TV3

‘Paradise’-Michelle raser: Patrick kan rende mig i røven

I aftenens afsnit har Michelle fået nok af Patrick, og hun bestemmer sig for at være sammen med de andre fyre.

Der er ingen tvivl om, at Michelle og Patricks forhold på ‘Paradise Hotel’ går meget op og ned. Det ene øjeblik kysser og hygger de sig, og det næste er de bragende uvenner. I aftenens afsnit har Michelle fået nok, og hun bestemmer sig for at lægge forholdet på hylden.

– Jeg har noget for ham, men det lægger jeg væk nu. Jeg gider ham ikke mere! Jeg er træt af at holde mig tilbage, når Patrick ikke gør det samme. Så jeg skal bare have det sjovt, og jeg skal også have lov at kysse med dem, som jeg har lyst til, siger en vred Michelle og fortsætter:

– I aften vil jeg kysse med Kasper, og jeg vil kysse med Frederik. Jeg er så ligeglad med Patrick! Han kan rende mig direkte op i røven. Jeg gider det ikke mere. Jeg skal snave så meget, så alle inde på det her hotel får halsbetændelse.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’: Sådan er Michelle og Patricks forhold i dag

Ingen må kysse Patrick

Selvom Michelle beslutter sig for at kysse med de andre fyre, er hun stadigvæk ikke interesseret i, at de andre piger skal kysse med Patrick. Derfor laver Caroline, Olivia og Michelle en regel om, at Mathias, Joaquin og Patrick er forbudt område.

– Personligt er jeg rigtig bange for, at Olivia kunne finde på at kysse med Patrick igen. Det vil gøre mig rigtig ked af det, så det er bare meget rart lige at have sikkerheden med at lave den her aftale med hinanden, siger Michelle i afsnittet.

– Jeg synes, at det er fint, at der er gyldne regler, men jeg vil ikke blive sur, hvis de ikke blev overholdt, er dog Olivias kommentar til sagen.

Hvordan det hele udvikler sig i aftenens afsnit, må du se klokken 22.00 på TV3.

Du kan smugkigge lidt af afsnittet herunder:

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Patrick taler ud om “to tunger – én mis”-oplevelsen

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.