Nyeste artikler
Se alle
Foto: Privat

‘Paradise’-Natascha drømmer om flere børn

Den tidligere paradiso venter netop nu sit første barn, men har planer om at udvide familien yderligere.

I sidste uge af 2016 afslørede den tidligere ‘Paradise’-deltager Natascha Cetiner, at hun og konen Anna Vangsø skal være forældre til juli, og i går afslørede de, at de venter sig en lille dreng.

Parret glæder sig over, at de venter en lille søn, men de håber samtidig også på at kunne udvide familien med en lille pige senere hen.

– Vi har gennem hele forløbet haft fornemmelsen af, at det er en lille dreng, som ligger i Annas mave, og da vi fik det bekræftet, kunne mit smil ikke havde været bredere. Vi ønskede blot, at barnet var sundt og raskt, og derefter ønskede jeg personligt mig en lille dreng, fortæller en glad Natascha til Realityportalen.dk og fortsætter:

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Natascha jubler over graviditet: Det er så vild en følelse!

–  En lille del af Anna håbede nok på en pige, men hun er mindst lige så lykkelig for en dreng. Kønnet har i bund og grund ikke den store betydning, udover når der skal shoppes og indrettes børneværelse. Vi kunne dog godt tænke os en af hver, så lige nu har vi planer om at få et barn mere på sigt. Der skal dog først lige gå et par år.

Parret er netop nu ved at finde det helt rigtige navn til deres søn. De ønsker dog ikke at afsløre, hvilke navne der indtil nu er på tegnebrættet.

Se Annas voksende mave nedenfor:


GALLERI: Sådan forløb ‘Paradise’-Nataschas bryllup

LÆS OGSÅ: Paradisoens kommende kone afslører: Sådan sprang jeg ud

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.