Nyeste artikler
Se alle
Olivia (Foto: Emilie Langbo Holm)

‘Paradise’-Olivia afslører: Sådan er mit og Krudtes forhold på hotellet

Olivia spørger i aften Michelle om hun vil hjælpe hende med at score Krudte - nu taler hun ud om forholdet mellem parret.

I aftenens afsnit af ‘Paradise Hotel’ afsløres det, at Olivia har spurgt Michelle om hjælp til at få fingrene i Krudte, og så vil hun til gengæld hjælpe Michelle med at være sammen med Patrick. I følge Olivia selv har hun dog ikke lagt mange skumle bagtanker bag spørgsmålet.

– For at være ærlig kan jeg ikke huske den samtale med Michelle præcist. Men jeg tror bare, at det var tøsesnak, og at vi skulle være hinandens wing-woman. Jeg er dog ikke afvisende overfor at gå skridtet videre med Krudte, men det er ikke noget, man kan planlægge. Sker det, så sker det, siger Olivia til Realityportalen.dk.

– Krudte og jeg er bare rigtig gode venner inde på hotellet, og han er en rigtig sød og flot fyr, så når vi er fulde, kan vi godt lide at flirte og kysse lidt derinde, men det er bare hygge, og vi lægger ikke følelser i det, fortsætter hun.

Følg med i ‘Paradise Hotel’ i morgen klokken 22.00 på TV3

LÆS OGSÅ: Paradiso kæmper med søvnløshed

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-fyrene laver bollepagt

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.