Nyeste artikler
Se alle
(Foto: TV3)

‘Paradise’-Patrik: Det er pinligt at blive genkendt

Patrik K. Jensen fra dette års 'Paradise Hotel' synes, at det er pinligt at være kendt for at have badet i en pool og drukket drinks.

Selvom Patrik K. Jensen, som medvirkede i den seneste sæson af ‘Paradise Hotel’, overhovedet ikke fortryder, at han deltog i det populære realityprogram, så synes han ikke, at det er det fedeste at være kendt fra tv.

– Den efterfølgende tid i Danmark, når jeg kigger tilbage, var lidt overfladisk. Man blev genkendt på gaden, og folk råbte ens navn, men samtidig var det lidt pinligt, da man jo ikke var kendt for noget – andet end at have været en tur i Mexico og drikke sig fuld i baren og bade i poolen om dagen, siger Patrik til Realityportalen.dk.

For Patrik var det selve turen til Mexico, der var højdepunktet i hans realitykarriere, som han iøvrigt har lagt på hylden og ikke savner den dag i dag.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-par vil gerne flytte sammen

Træt af det hurtige liv

Vennerne fra ‘Paradise Hotel’ beskylder nogle gange Patrik for at være kærestekedelig. Egentligt skyldes det mest, at han ikke længere finder samme glæde i at fare i byen konstant – plus at han er meget glad for sin kæreste.

– Jeg tror, det er en naturlig ting, at der kommer et tidspunkt i ens liv, hvor man ikke gider at føjte rundt og tage i byen så tit. Inden jeg fik min kæreste, var jeg i forvejen træt af det hurtige liv, jeg var kommet til et punkt, hvor jeg havde fået nok og gerne vil få ro og styr på min tilværelse, siger han og fortsætter:

– Jeg er også så heldig stillet, at jeg har fundet mig en kæreste som også fungerer som en bedste ven, og hun kalder mig ikke kærestekedelig.

Han er netop flyttet ind hos kæresten i hendes lejlighed på Frederiksberg.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Shila indlagt i isolation efter brystoperation

Savner ikke reality

Patrik er bestemt tilfreds med sin tilværelse. Der er styr på livet, og der er ro på. Så meget ro at han endda kan nyde et afsnit ‘Vild med dans’ i ny og næ, fortæller han. Og han savner heller ikke livet som realitystjerne.

– Jeg elsker min tilværelse, som den er nu, og har fundet verdens bedste kæreste for mig, så jeg vil ikke bytte noget af det ud med realitystjernelivet.

Lige for tiden arbejder Patrik i et fitnesscenter, men han har planer om at uddanne sig til personlig træner og senere kostvejleder. Han har også tidligere fortalt, at han går meget op i træning og kost, og her ligger der stadig en passion. Derudover spiller han fodbold i Greve på deres Danmarksserie hold, og indtil i denne uge var han faktisk rækkens topscorer – nu er han dog blevet slået ned på en andenplads.

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.