Nyeste artikler
Se alle
(Foto: TV3)

‘Paradise’-Patrik: Reality-livet gjorde mig afhængig

Tiden efter 'Paradise Hotel' har budt på masser af sprut og fester for deltagerne. Det har taget hårdt på kroppen, fortæller Patrik.

Patrik fra denne sæson af ‘Paradise Hotel’ har bogstaveligt talt mærket på egen krop, hvad det betyder at gå i byen flere gange om ugen. Efter måneder med dårlig livsstil har Patrik valgt at ændre vaner, da det begyndte at påvirke hans hverdag.

De mange byture tog for hårdt på ham, fordi han før ‘Paradise’-tiden ikke var vant til at gå i byen to gange om ugen eller mere.

– Grunden til den store livsstilsforandring er, at jeg følte mig negativ, sur og tit i dårligt humør. Jeg var blevet lidt for rund i hovedet, og min krop begyndte at forandre sig på en dårlig måde, siger han til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: Patrik om ‘Paradise’-exit: Det var pest eller kolera

Alkohol hver weekend

Det var blevet hverdag for Patrik og de andre at gå i byen hver weekend, og det blev meget svært at lade være.

– Når man så får opmærksomhed i byen, som man ikke har været vant til førhen, så bliver man afhængig og har svært ved at komme væk, fortæller reality-stjernen, og fortsætter:

– Man kan vel godt kalde det alkoholisme i en hvis grad. Og dagene efter var jeg nedtrykt og energien var meget lav. Så jeg tog en kold tyrker og stoppede engang for alle.

Nu har Patrik lagt alkoholen på hylden, og lever et sundere liv, som indebærer en væsentlig ændring af kostvaner og meget mere træning. Det har gjort, at han igen har fået overskuddet tilbage i hverdagen.

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.