Nyeste artikler
Se alle
Reality Awards i 2017 er den eneste gang, Pernille Nygaard har vist Mikkel frem offentligt (Foto: Janus Nielsen)

‘Paradise’-Pernille flytter sammen med kæresten

Den smukke paradiso er nu flyttet ind hos den seks år yngre kæreste.

I weekenden havde den tidligere ‘Paradise’-deltager Pernille Nygaard taget sin nye kæreste, seks år yngre Mikkel Nielsen, med på din røde løber til Reality Awards.

Her afslørede hun, at parret har kendt hinanden i  nogle måneder, men officielt blev kærester den 12. januar. De har mødt hinanden på studiet i Aalborg, hvor Pernille læser jura og Mikkel erhvervsjura.

LÆS OGSÅ: Pernille Nygaard: Her er min nye kæreste

Nu er der dog nyt om det forelskede par:

– Jeg er flyttet hjem til Mikkel i hans lejlighed i Aalborg. Vi var alligevel hele tiden hos ham, så selvom nogen nok vil mene, det er lidt tidligt, så føles det helt rigtigt. Det er så dejligt at være sammen med ham hver dag, og vi nyder tiden sammen, hvor vi bare kan være os to, fortæller Pernille glad og fortsætter:

– Vi mødte hinanden første gang i starten af september, og jeg tror ærlig talt, at der altid har været noget med os, siden vi så hinanden første gang. Vi har bare ikke rigtig ville indrømme den. Den 12. januar blev vi så først officielt kærester, da vi begge var ret enige om, at det var mere end et venskab.

Pernille dannede tidligere par med musikeren Niel Baarsby, men hun afslørede i december overfor Realityportalen.dk, at parret var gået hver til sit.

LÆS OGSÅ: Lykkelige Pernille Nygaard scorer drømmejobbet

LÆS OGSÅ: CHOK: Reality-deltager hasteindlagt efter Reality Awards

LÆS OGSÅ: Bryllupsplaner: Pernille Nygaard skal giftes

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.