Nyeste artikler
Se alle
Foto: Janus Nielsen

‘Paradise’-Philip afslører sine overvejelser omkring masken

Paradisoen gør sig mange tanker, når han skal vælge modtageren til den farlige maske.

Stemningen var trykket på ‘Paradise Hotel’ i aftenens afsnit, da deltagerne fik at vide, hvad Philips opgave som joker indebar. Her skal han nemlig vælge, hvem af pigerne der skal have den farlige maske til den næste parceremoni, og det er bestemt ikke en nem beslutning for paradisoen.

Alligevel er han glad for, at han er blevet valgt til at udføre den vilde mission.

– Jeg har det fint med, at jeg bliver valgt som joker af pigerne. Jeg kan godt lide at have indflydelse på tingene, som sker på hotellet, og det er også en stor chance for at bevise mit værd inde på hotellet. Det er dog aldrig sjovt at tage et farligt og taktisk valg, men ‘Paradise’ er jo et spil, og hvis jeg vil have stemmer senere, skal jeg jo bevise noget i åbent forum, fortæller Philip til Realityportalen.dk og fortæller om sine overvejelser om maskens modtager:

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Paradise’-Jonas har fået en kæreste

– Jeg gør mig ufattelig mange tanker. Jeg ved, at jeg skal have en dreng ud, og jeg ved, at jeg selv kan ryge på den her. Jeg må ikke gøre det oplagte, men alligevel skal jeg? Jeg skal hvert fald redde min egen røv. Hvordan får jeg Anders ud? Hvad går der igennem hans hoved? Skal jeg hellere tage det sikre valg? Hvad skal jeg fortælle de andre? Skal jeg gøre noget helt hjernedødt, som de andre slet ikke vil læse? Alt det her overvejer jeg med ekstreme tømmermænd, og jeg har kun to og et halvt minut at tage beslutningen, forklarer en frustreret Philip.

Hvilken af pigerne Philip vælger, og hvilken betydning det kommer til at have, kan du finde ud af i morgen klokken 22.00 på TV3.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Simone afslører: Jeg spiller Lenny og Philip ud mod hinanden

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Philip og Simone indgik hemmelig aftale i tårnet

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Philip efter Simones exit: Jeg fortryder det

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.