Nyeste artikler
Se alle
Foto: Janus Nielsen

‘Paradise’-Philip efter Simones exit: Jeg fortryder det

Simone blev i aften valgt fra fremfor Maja, og det ærgrer Philip sig over i dag.

Til stor overraskelse for Simone blev det i aften hende, der måtte forlade ‘Paradise Hotel’. Hun stolede ellers fuldt ud på sin partner, Philip, men han valgte at spille taktisk og skiftede hende ud med Maja på grund af de mange følelser, som han havde for hende.

Det ærgrer dog Philip i dag, at han tog den beslutning, som han gjorde:

– Der gik rimelig mange overvejelser gennem hovedet på mig, da jeg skulle vælge mellem de to piger. Især hvordan jeg kom til at stå i det fremtidig spil, men jeg havde rigtig svært ved at læse Simone, og det var en ubehagelig følelse inde på hotellet. Taktisk set var det derfor det bedste valg, men mit hjerte var bare stadigvæk hos Simone, fortæller Philip.

– Efterfølgende var jeg virkelig ked af det, da jeg var så glad for Simone, så det var en af de hårdeste beslutninger, jeg nogensinde har taget på hotellet. Jeg fortrød det med det samme, da jeg kunne mærke inde i mig selv, at det gjorde virkelig ondt. Det var alt for tidligt at tage drømmen fra hende, fortsætter han.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Simone i chok: Vidste ikke, Tanja og Boris var sammen

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Simone afslører: Derfor har Boris og jeg ikke sex

Jeg forstår Philips valg

I afsnittet var Simone så skuffet over Philip, at hun ikke ønskede at sige farvel til ham, da hun skulle forlade hotellet. Efterfølgende forstår hun dog bedre, hvorfor han tog valget om at smide hende ud.

–  Jeg synes, det var rigtig øv at ryge på den måde. At Philip ikke ville have, at jeg skulle være derinde, fordi hans følelser for mig ikke var gengældt, var egoistisk tænkt. Især fordi jeg aldrig kunne drømme om at vælge Boris fremfor Philip derinde. Boris havde jeg det pisse godt med, og vi hyggede os, men jeg var ikke i tvivl, om det var Philip, jeg ville stå med, starter Simone og fortsætter så:

LÆS OGSÅ: Philip fortryder sex med Caroline på ‘Paradise’

– Den dag idag, når jeg ser det i tv, kan jeg godt forstå Philips valg. Jeg synes dog, at mange af hans argumenter var tarvelige. Han kunne godt have fortalt mig, at han ikke stolede på mig som partner, så jeg kunne have stillet mig et andet sted – for eksempel hos Boris, forklarer Simone, som ikke er generet af, at Boris og Tanja var sammen, efter hun tjekkede ud af hotellet.

Philip og Simone, som i dag er kærester, havde derfor en hel del ting at snakke igennem efter deres afsked på ‘Paradise Hotel’. Philip pointerer i den forbindelse, at Simone heldigvis har været meget forstående og tilgivende, og at de begge har lagt episoden bag sig efter hjemkosten til Danmark.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Philip har fået en kæreste: Hun er den eneste ene

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Simone om kæresten: Så romantisk er Philip May

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.