Nyeste artikler
Se alle
Foto: TV3

‘Paradise’-Philip og Simone indgik hemmelig aftale i tårnet

Det viser sig, at en meget væsentlig del blev klippet ud af aftenens afsnit af 'Paradise'.

Det kom som noget af en overraskelse for Philip, da han i aftenens afsnit af ‘Paradise Hotel’ opdagede, hvad der ventede ham i tårnet. Her sad Simone nemlig, som han ellers for få uger siden smed ud af det luksuriøse hotel.

Mens Simone spillede sød overfor Philip, fortalte hun til kameraerne, at hun kun var kommet tilbage for hævn, og hun dermed ville smide Philip ud af hotellet, så snart hun fik chancen. Det viser sig dog, at der var mere i den sag, som ikke blev vist på tv.

– Philip og jeg lavede en aftale i tårnet. Vi aftalte, at alle de andre skulle tro, at jeg ville have ham ud, så ham og jeg kunne stå sammen på et tidspunkt. Så det er også løgn, da jeg siger til Anders, at jeg vil have Philip ud, afslører Simone overfor Realityportalen.dk, og Philip uddyber:

LÆS OGSÅ: Har ‘Paradise’-Boris fået en kæreste?

– Vi aftalte, at Simone godt måtte sige til folk, at hun ville have mig ud, så vi kunne udnytte det i det fremtidige spil og smide en stærk spiller ud. Alligevel skal der dog rigtig meget til, før jeg vil stille mig hos Simone her til at starte med, da det er for risikabelt, hvis hun nu arrangerer en større hævnaktion, forklarer han.

Simone fortæller desuden, at hun til at begynde med havde tænkt sig at tage hævn over Philip, dette ændrede sig dog, da hun kunne mærke, hun var for glad for Philip.

Se næste afsnit af ‘Paradise Hotel’ imorgen klokken 22.00 på TV3.

LÆS OGSÅ: Philip vinder Mr. Paradise: Nu kan jeg komme i ‘Paradise’-historiebøgerne

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Philip fik en flad efter at have smidt kæresten ud

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Philip efter Simones exit: Jeg fortryder det

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.