Nyeste artikler
Se alle
foto:TV 3

‘Paradise’: Sådan er Michelle og Patricks forhold i dag

På 'Paradise-'Hotel' er Michelle og Patrick tæt på at blive 'Paradise'-kærester, men hvad med her hjemme?

Kærligheden blomstrer mellem Patrick og Michelle inde på ‘Paradise-Hotel’, og det er endnu ikke sikkert, at det sidste kapitel er skrevet i den kærlighedshistorie. De to paradisoer har i hvert fald set lidt til hinanden, efter at de er kommet hjem fra Mexico.

– Patrick og jeg snakker rigtigt godt sammen, og vi har set hinanden et par gange, efter ‘Paradise-Hotel’. Det har overhovedet ikke været akavet, efter vi kom hjem – mit syn på Patrick har ændret sig meget. Jo bedre jeg lærer Patrick at kende, jo bedre synes jeg om ham, fortæller Michelle til Realityportalen.

Patrick fortæller i samme ombæring, at de to reality-stjerne stadig ser lidt til hinanden.

– Michelle og jeg ses med jævne mellemrum, og vi har det super sjovt sammen. Vi havde det hyggeligt og godt sammen i Mexico, og det har ikke ændret sig i Danmark, lyder det fra Patrick.

LÆS OGSÅ: Paradiso efter sex på hotellet: Mine venner griner af det

LÆS OGSÅ: Patrick efter sex med Michelle: Jeg var meget trængende

Må se hvad fremtiden bringer

Selvom Michelle og Patrick ikke er blevet kærester, efter de har sat benene i Danmark, så stresser Michelle ikke over, at hun kun ser Patrick af og til. ‘Paradise’-baben vil gerne have lidt ro på tingene, men det er dog ikke helt udelukket, at det kan blive til mere.

– Jeg synes Patrick er en sød fyr, men jeg tager det hele meget stille og roligt. Jeg ved ikke, hvad der kunne ske mellem Patrick og jeg i fremtiden, men lige nu hygger jeg mig bare i alle paradisoernes selskab, udtaler Michelle.

Patrick slår dog fast, at de to turdelduer ikke danner par lige nu, og tiden må vise, hvad det kan blive til.

– Michelle og jeg er ikke kærester, men vi har det sjovt sammen, og ingen af os har travlt med at skulle alt muligt, da det er et turbulent år, udtaler Patrick til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Er Patrick og Michelle blevet kærester?

LÆS OGSÅ: ‘Paradise Hotel’: Se de fem vildeste finaler

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.