Nyeste artikler
Se alle
Foto: Janus Nielsen

‘Paradise’-Simone afslører: Jeg spiller Lenny og Philip ud mod hinanden

Paradisoen udnytter kysset med Lenny til en taktisk strategi.

Det kom som lidt af en overraskelse for de fleste, da Simone og Lenny pludselig var sammen på ‘Paradise Hotel’ i aftenens afsnit.

Hverken Jasmin eller Philip var helt tilfredse, og både Simone og Lenny fortrød også efterfølgende, hvad de havde gjort. Når nu skaden var sket, valgte ‘Paradise’-baben dog at udnytte situationen.

– Jeg ville gerne have Lenny ud, fordi ham og Nanna var det stærkeste par, og Lenny var også skyld i mit exit på hotellet. Så jeg begyndte at bruge vores kys til mit eget spil. Fordi jeg var røget ud og derefter kommet ind igen, så ville jeg helst køre solo-spillestil, fortæller Simone til Realityportalen.dk og uddyber:

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Philip og Simone indgik hemmelig aftale i tårnet

– Jeg tænkte, at alle kneb galt. Og da kysset så var sket, så havde jeg pludselig muligheden for at få Lenny ud. Jeg ville nemlig ikke selv kunne få ham ud, men det kunne Philip måske. Så på den måde kunne jeg spille dem ud mod hinanden.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Paradise’-Jonas har fået en kæreste

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Philip efter Simones exit: Jeg fortryder det

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Malene: Derfor har jeg rødt tøj på til festen

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.