Nyeste artikler
Se alle
Simone fra 'Paradise': Jeg skal i hvert fald købe en julegave til min søster. Jeg vil dog ikke afsløre hvad. (Foto: Janus Nielsen)

‘Paradise’-Simone: Jeg kan takke Philip for finalepladsen

Simone giver kæresten Philip en del af æren for, at hun nu kan kalde sig 'Paradise'-vinder 2017.

Anders og Simone slog igår Thomas og Malene i finalen og kan nu kalde sig vindere af ‘Paradise Hotel’ 2017. De er begge meget lykkelige over den nyvundne titel og de 250.000 kroner, som de hver har kunnet tage med sig hjem efter opholdet i Mexico.

Simone afslører, at hun særligt har én deltager, som hun gerne vil give lidt af æren for, at hun vandt programmet.

– Hvis ikke det havde været for Philip, og fordi han har været så god til at manipulere andre med de valg, de skulle tage, så havde jeg aldrig nået til finalen og havde vundet. Så Philip har en stor skyld i, at jeg har vundet titlen, siger en lykkelig Simone, som slet ikke havde regnet med at komme så langt i programmet.

– Det er fuldstændig uvirkeligt, at Anders og jeg har vundet det hele. Det er virkelig fantastisk! ‘Paradise’ har betydet så meget for mig. Det er den fedeste oplevelse, og så har jeg også fundet kærligheden. Alligevel bliver det også dejligt, at programmet nu er slut. Der har været meget opmærksomhed og mange jobs, så det bliver dejligt bare at kunne være sig selv igen. Jeg meldte mig til programmet på grund af oplevelsen, og den har jeg fået nu. Så nu er det dejligt, at det hele er overstået, forklarer hun.

LÆS OGSÅ: Philip ude af ‘Paradise’: Jeg skulle have stået med Simone

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Caroline har fået job i en vuggestue: Det er det fedeste

Ville aldrig smide kuglen

Simone og Anders havde lovet hinanden troskab i programmet, og at ingen af dem ville smide kuglen under troskabstesten. Alligevel kunne man forestille sig, at de begge overvejede det, da de rent faktisk stod i situationen, men det afviser Simone.

– Da jeg stod med kuglen, gjorde jeg mig ikke mange overvejelser. Jeg havde på intet tidspunkt tænkt, at jeg ville smide kuglen, og jeg tror heller ikke, Anders kunne finde på at gøre det. Anders er bare så loyal, og han har ikke trådt nogen over tæerne gennem spillet, så derfor var det så fedt, at det var ham, og jeg ønskede også kun at være loyal tilbage, forklarer Simone.

– Jeg vil tusind gange hellere dele pengene end at have dem for mig selv. Venskab kan man ikke købe for penge, så hele oplevelsen har været mere værd end at tage pengene selv. Anders var jo også super værdig, så det ville jeg aldrig kunne tage fra ham, fortsætter hun.

Se de smukke billeder af Simone øverst i artiklen.

Billederne er taget i Berle Pool & Spa i Søborg.

LÆS OGSÅ: Philip og Simone: Sådan går boligjagten

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Simone: Sådan scorede Philip mig

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Philip og Simone indgik hemmelig aftale i tårnet

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.