Nyeste artikler
Se alle
(Foto: Janus Nielsen)

‘Paradise’-Theis: Her er min nye kæreste

'Paradise Hotel'-deltageren har fundet kærligheden på ny.

Kærligheden blomstrer for ‘Paradise Hotel’-deltageren Theis Berg Kristensen, der i den grad er kommet videre efter bruddet med ‘X-Factor’-Jasmin. Han har fået en ny kæreste, og for kort tid siden viste han hende frem ved årets Reality Award.

– Ja, vi er kærester. Vi mødte hinanden for tre måneder siden, og vi har nærmest været sammen uafbrudt lige siden, fortæller Theis til Realityportalen.dk.

Hans nye kæreste er 19-årige Signe fra Helsingør, og Theis fortæller grinende, at de to mødtes under et bodega-besøg. Theis’ kollega er gode veninder med Signe, og det var hende, der præsenterede de to for hinanden.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe rejser fra søn og kæreste

Planer om at flytte sammen

Selv om Theis og Signe kun er et kort stykke inde i forholdet, så har de allerede luftet tanken om at have fælles adresse.

– Vi er jo alligevel sammen hele tiden, og så kan vi jo lige så godt gå hele vejen og flytte sammen, fortæller parret, der har udset sig stedet.

– Jeg søger ind på journalisthøjskolen, så der håber jeg at komme ind til sommer. Og det er jo i Aarhus, så det vil være oplagt at flytte hjem til Horsens, hvor jeg kommer fra, lyder det fra Theis, og den idé er Signe helt med på.

GALLERI: ‘Paradise’-Theis som barnemodel

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.