Nyeste artikler
Se alle
Foto: TV3

‘Paradise’-Theis: Sådan scorer du mig

Theis er kendt for at snuppe de nye piger med i poolen, men hvordan får du egentlig den taktiske paradiso på krogen?

Theis er en frisk fyr, som i øjeblikket hygger sig med Jasmin fra ‘X Factor’. Men hvordan får man egentlig den populære paradisos opmærksomhed?

– Generelt set så synes jeg bare, at man skal være sød og meget feminin for at score mig. Det kan jeg rigtig godt lide, fortæller Theis til TV3 og fortsætter:

– Jeg falder for piger, når de er meget uskyldige. De må ikke bande og være meget sådan platte i det. Det bryder jeg mig virkelig ikke om. Og så må de for guds skyld ikke have tatoveringer!

LÆS OGSÅ: SMUGKIG: Theis er forelsket

Vil gerne score alle ‘Paradise’-pigerne

Theis forsøger i programmet at kapre flere af de nye piger. Men stod det til ham selv, ville han gerne have krogen i alle de kvindelige paradisoer.

– Man ville jo gerne have hooket op med alle, men det er nok meget godt, at det ikke skete. Jeg er faktisk glad for, at der ikke skete mere, end der gjorde, nu når jeg sidder og ser programmet, siger en lumsk Theis og tilføjer:

– Men det er klart, at hvis vi havde været nede i Mexico uden kamera på, så havde historien været en helt anden.

Få mere at vide om, hvordan du scorer Theis i videoen nedenfor: 

LÆS OGSÅ: SMUGKIG: SE drengenes frække numser

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.