Nyeste artikler
Se alle
Foto: Janus Nielsen

‘Paradise’-vinderne afslører: Det skal pengene bruges til

Anders og Simone løfter nu sløret for, hvad deres præmie skal bruges til.

Det er netop blevet afsløret, at Simone og Anders er vinderne er ‘Paradise Hotel’ 2017! De to deltagere fik fem af de syv jurymedlemmers stemmer, og de valgte at stole på hinanden helt til det sidste. Ingen af dem smed kuglen, og Anders og Simone valgte således at dele præmien på den halve million kroner.

De to deltagere kan derfor nu glæde sig over at være 250.000 kroner rigere, og de har begge gjort sig nogle overvejelser omkring, hvad pengene skal bruges på.

– Jeg har tænkt mig at lægge 100.000 kroner til side, som jeg skal have min far til at hjælpe mig med at sætte i investeringer. Resten skal bruges på oplevelser. Jeg vil invitere nogle gode kammerater på foldboldtur til Manchester, jeg vil invitere en sød pige til Rom, og så har jeg lovet min mor at invitere min familie i biografen, griner Anders og fortsætter:

– Jeg skal også have nogle flere tatoveringer. Så pengene skal bruges til lidt forskelligt. Der bliver jo også trukket skat af de 250.000 kroner, så vi får kun 150.000 kroner ud, når det er trukket. Så jeg tænker, at de 100.000 kroner på investeringer og 50.000 kroner på oplevelser og tatoveringer må være en god plan.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Maja: Sådan føles det at blive smidt ud af Jonas

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Caroline har fået job i en vuggestue: Det er det fedeste

Simone: De skal bruges til et hus

Simone har ligesom Anders gjort sig mange overvejelser omkring, hvad den kvarte million skal bruges til, men hun har besluttet sig for, at de ikke skal brændes af lige foreløbig.

– Jeg vil rigtig gerne gemme pengene, indtil den dag jeg gerne vil have et hus. Nu har jeg også næsten lige fået min børneopsparing, så dem kan jeg altid bruge til et indskud til en lejlighed til Philip og mig, når vi finder en. Jeg har nemlig sagt til ham, at jeg nok skal betale indskuddet, fortæller Simone og fortsætter:

– De 250.000 kroner skal derfor gemmes til den dag, hvor vi skal have et hus sammen. Der går dog lige nogle år, da jeg tænker, det er svært at låne til et hus, mens jeg er på SU. Det er vigtigt for mig at bruge præmien på noget fornuftigt og bestemt ikke bare brænde dem af på småting. Det er jeg altid blevet opdraget til af mine forældre, så jeg vil helt sikkert fortryde, hvis jeg bare fyrede dem af nu og her.

LÆS OGSÅ: Philip ude af ‘Paradise’: Jeg skulle have stået med Simone

LÆS OGSÅ: Sådan blev Philip og Simone kærester

LÆS OGSÅ: Ny ‘Paradise’-babe afslører: Disse paradisoer har jeg knaldet med

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.