Nyeste artikler
Se alle
Foto: TV3

Paradiso er blevet mor: Derfor hedder han Mika

Den tidligere 'Paradise'-babe Kimie blev mor i sidste uge - nu taler hun ud om navn og fødsel.

Den 16. februar blev den tidligere ‘Paradise’-babe Kimie Maria Kristiansen fra 2014-udgaven og kæresten Lasse Andersen forældre for første gang.

Selvom fødslen var en lang og sej kamp, gik alting heldigvis lige, som det skulle, og lille Mika kom ud som en velskabt dreng.

– Det hele startede onsdag klokken 02.00 om natten med regelmæssige veer, men da han lå skævt med hovedet, tog fødslen lidt længere tid. Mika var derfor først ude torsdag klokken 17.30. Oplevelsen var dog rigtig god med virkeligsøde og kompetente jordmødre. Det var pisse hårdt, men heldigvis kom der jo noget godt ud af det, fortæller Kimie.

LÆS OGSÅ: Paradiso skal være mor: Jeg kæmper med opkast

– Jeg fandt ret hurtigt ud navnet Mika og blev ellevild med det. Jeg gik bevidst efter et navn, der var lidt anderledes, og min kæreste var ikke kæmpe fan til at starte med. Vi kiggede derfor efter andre navne, men vi fandt ikke et, som vi var enige om. Da Mika var tre dage gammel, sagde min kæreste, at det var fint med Mika. Han skal vist lige vænne sig til det, men nu hedder han det hvert fald.

Kimie fortæller, at det stadigvæk er meget urealistisk for hende at være blevet mor. Hun er desuden overvældet over, hvor meget kærlighed hun har til det lille væsen, som viser sig at være lidt af et pragteksemplar.

Se de søde billeder af Mika nedenfor:

• jeg er den heldige ejer af den her lækre fis – Mika ??❤

Et opslag delt af Kimie Kristiansen ???❤️ (@kimiek) den

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Anders taler ud efter bryllup: Sådan reagerede familie og venner

LÆS OGSÅ: Ny ‘Paradise’-fyr er ludoman

GALLERI: Så vild var ‘Paradise’-premieren

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.