Nyeste artikler
Se alle
Foto: Paris Hilton/Instagram

Paris Hilton har fået kæmpe bryster

Et billede på Instagram afslører, at Paris Hiltons barm er vokset betydeligt.

Paris Hilton er kendt for mange ting, men at være storbarmet et ikke en af dem. Eller det var det ikke, før hun for et par dage siden uploadede et billede på Instagram, hvor hun flashede et frontparti, der i den grad havde fået vokseværk.

Paris Hilton
Paris Hiltons bryster har fået vokseværk (Foto: Paris Hilton / Instagram)

Billedet er taget i forbindelse med fotooptagelsen til hendes nye kampagner for dufte, solbriller, tasker, neglelak og makeup, hvor hun på det sociale medie gav sine fans et kig bag om optagelserne. Udover billedet har hun også uploadet en video, hvor hendes frontparti optræder.

Nu er spørgsmålet så, om det er for real, at hun har fået lavet større bryster, eller om det er manipuleret. Bedøm selv i galleriet øverst i artiklen, hvor man både kan se billedet af frontpartiet og nogle billeder fra videoen. Se hele videoen her.

Om de store bryster er kommet for at blive, skal vi ikke kunne sige, men én ting er i hvert fald sikkert; Paris Hiltons fans er vilde med brysterne. Billedet har fået 110.000 likes og er blevet kommenteret af 5500 mennesker, så hvis ikke hun har fået lavet sine bryster, så var det måske værd at overveje – smuk er hun i hvert fald.

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.