Nyeste artikler
Se alle
Foto: DR3

Pernille om ‘Selvoptaget’: Sådan har jeg det med programmet

Pernilles største drøm er at få folk til at ændre syn på hende, og det mener hun, at DR3-programmet 'Selvoptaget' kan være med til.

Det er for alvor blevet sandhedens time på DR3, hvor ‘Selvoptaget’ lige nu ruller afsted på tv.

Programmet har indtil nu fået gang i debatterne på diverse sociale medier, og selv mediernes anmeldere er vilde med showet. Og det er noget, deltagerne kan mærke. Især Pernille Nygaard, som er blev landskendt, da hun medvirkede i ‘Paradise Hotel’, nyder godt af at kunne vise sit sande jeg.

– Jeg har fået en del både positiv og negativt respons. Det er bare dejligt at se, at folk stiller spørgsmålstegn til programmet, så jeg bedre kan forklare tingene på en ordentlig måde, siger Pernille til Realityportalen.dk og fortsætter:

– Jeg vidste før programmet kom ud, at der nok skulle komme en masse debat, hvilket er godt. Jeg ville gerne have sandheden ud, i stedet for altid at skulle leve op til noget, eller stille mig selv i et bedre lys.

I programmet ser man bl.a. Pernilles frustationer over at være arbejdsløs samt alle de fordomme der er mod hende i Frederikshavn, hvor hun kommer fra.

LÆS OGSÅ: Irina Babenko om ‘Selvoptaget’: Jeg er nervøs 

“Folk ser anderledes på mig”

Pernille har tidligere slanget sig i Equdaors jungle og Mexicos lækreste hotel. Foto: TV3
Pernille deltog også i ‘Divaer i junglen. ( Foto: TV3)

Den blonde eks-paradiso er lægger ikke låg på sig selv i programmet og lader tårerne få frit løb, når hun deler sine frustrationer. Og det var lige præcis den ærlighed, som Pernille ville have frem.

– Jeg håber, at programmet vil få folk til at se mig fra den rigtige side, og at folk måske ville stoppe med at dømme andre mennesker på forhånd. Men jeg har allerede indtryk af, at mange ser mig fra en ny vinkel, slutter hun.

Følg Pernille og de andre realitydeltagere i ‘Selvoptaget’ hver onsdag på DR3 kl. 21.30.

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.