Nyeste artikler
Se alle
Peter Ingemann (Foto: Bo Nymann)

Peter Ingemann: Jeg har en forbudt drøm

Peter Ingemann bruger meget tid på at rejse verden rundt med sit TV 2-program 'STØRST'. Men når han ikke gør det, ser han et hav af historiske programmer.

Hvad ser du, når du skal slappe af foran tv?

Jeg ser meget ‘Viasat History’. En typisk serie kunne være noget om Tudor-perioden i England. Jeg elsker historie, det er min helt store hobby.

Hvem er din yndlingsvært?

Det er blandt andre Søren Ryge, fordi han bare hviler så meget i sig selv. Hvad du ser, er hvad du får. Det er fantastisk. Jeg synes, at han er den dygtigste tv-mand, vi har herhjemme. Han er helt nede på jorden, grænsende til det kedelige, og så lige pludselig tager fanden ved ham, og så river han hovedet af en due.

Hvad er du mest flov over at indrømme, du ser?

Jeg er ikke flov over at indrømme noget, jeg ser. Helt generelt synes jeg, at den kultur, vi har med, at vi skal sige og gøre det helt rigtige, er forkert. Jeg er ikke flov over noget.

LÆS OGSÅ: ‘Nybygger’-værten Peter Ingemann: Det vidste du ikke om mig

Hvad savner du på tv, og hvad er der for meget af?

Jeg savner, at man tager virkeligheden noget mere ind. Jeg synes, at det er trist, at man ikke er rolig i, at virkeligheden er spændende nok. Der er alt for meget konstrueret tv. Det er kedeligt, og seerne gennemskuer det med det samme.

Hvilket program ville du ønske, du selv var med i?

Jeg har en forbudt drøm om at være vært på den konkurrerende kanal TV3’s program ‘Robinson’. Så skulle I se løjer. Det ville blive en empatisk, humoristisk Hitler, som jo slet ikke findes.

Hvilken film er din favorit?

Det har altid været og bliver altid ved med at være ‘Das Boot’ fra 1981. Det er den mest vellykkede krigsfilm nogensinde.

Hvad streamer du?

Lige nu ser jeg ‘The Crown’. I starten var jeg lidt skeptisk, fordi jeg slet ikke er royalist, men det er virkelig en fantastisk serie.

LÆS OGSÅ: Peter Ingemann afslører: Derfor skal jeg ikke være vært på ‘Nybyggerne’

LÆS OGSÅ: Bimse: Jeg ville ønske, at jeg var med i ‘Broen’ eller ‘Rita’

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.

Skriv en kommentar til artiklen

Kendte - Nybyggerne - Størst
Peter Ingemann afslører: Nye programmer på vej
Størst
Peter Ingemann: Jeg har en forbudt drøm
Realityportalen
Nybyggerne - Størst
Peter Ingemann afslører: Derfor skal jeg ikke være vært på 'Nybyggerne'
Nybyggerne - Størst
Åh nej! Populær TV2-vært trækker stikket: Afbryder tv-optagelser
Breaking news!