Nyeste artikler
Se alle
Foto: Janus Nielsen

Philip fortryder sex med Caroline på ‘Paradise’

Både Philip og Caroline virker godt tilfredse med aftenens akt, men sådan forholder det sig ikke i dag.

Ugens sidste ‘Paradise’-afsnit sluttede af med et brag! Anders og Caroline, Caroline og Philip, Boris og Tanja, Jonas og Maja samt Jonas og Nanna. Det var med at holde tungen lige i munden, når der skulle holdes øje med de forskellige par.

Selvom det egentlig var planen, at Caroline og Anders skulle hygge sig i poolen, endte hun alligevel sammen med Philip. De virkede begge glade i afsnittet over at få stillet deres lyster, men efterfølgende har Philip fortrudt.

– Jeg fortryder det i dag, da min kæreste Simone nu skal rives igennem alt det her. Jeg kunne ikke forestille mig, at det er sjovt for hende at se det. Desuden var jeg fandme så stiv, at jeg dårligt nok kan huske, at det skete, og jeg havde hellere set, at jeg havde været sammen med en, jeg havde følelser for. Så er det sjovere at have sex, fortsætter Philip, men fortsætter så:

– Sket er sket. Jeg blev revet med af stemningen, og jeg havde savnet alt ved hotellet. Det endte så i et knald med Caroline. Derudover følte jeg lidt, at jeg havde en forbandelse over mig med damerne, sidst jeg var på hotellet. Så jeg tænkte nok lidt, at jo hurtigere, jeg kom ud af forbandelsen, jo bedre.

LÆS OGSÅ: VILDT! Kæmpe sex-boom på ‘Paradise Hotel’

LÆS OGSÅ: Her er ‘Paradise’-deltagernes holdning til hotelsex

Jeg fortryder det ikke

Selvom Caroline heller ikke havde planer om at være sammen med Philip på hotellet, så fortryder hun dog ikke, ligesom ham, at de var sammen.

– Jeg har det fint nok med det. Sex er en meget naturlig ting, og man glemmer hurtigt, at der er kamera på. Man kan jo ikke gå og holde sig, bare fordi det kommer i tv. Man har jo nogle behov, som skal opfyldes, forklarer Caroline og fortsætter:

– Dog har jeg det også lidt øv overfor Simone, da vi er rigtig gode venner. Så på den måde er det da lidt ærgerligt. at hun skal se det. Hun og Philip havde jo dog ikke noget kørende på det tidspunkt, så der er intet tarveligt over, at han og jeg var sammen. Det var sjovt nok, og vi var fulde.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Jonas efter sex på hotellet: Jeg gør, hvad jeg har lyst til

LÆS OGSÅ: Jonas om sex på ‘Paradise Hotel’: Min mor bliver skuffet

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.