Nyeste artikler
Se alle
'De unge mødre' (Foto: Kanal 4/Janus Nielsen)

Afsløring: Populær ung mor trækker sig fra programmet

Den unge mor har travlt, og derfor har hun valgt at trække sig fra reportageserien.

Der var glædelige nyheder til ‘De unge mødre’-fansene, da både Camilla Framnes og Nanna Eliasen for nylig afslørede deres comeback til reportageserien i den nye sæson. Men nu er der også dårlige nyheder – i hvert fald hvis man har været glad for at følge Kamilla Skov.

Den unge mor har nemlig haft travlt i den seneste tid, og derfor har hun valgt, at hun ikke vil være en del af programmet i den igangværende sæson. Det afslører hun over for Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: Populær ung mor vender tilbage i ‘De unge mødre’

– Jeg har så travlt med min skole, og jeg vil gerne være 100 procent fokuseret på den, så jeg synes ikke lige, at tiden er der til at skulle optage, siger hun og slår fast, at hun ikke udelukker at vende tilbage på et senere tidspunkt.

– Jeg vil ikke udelukket det helt, da jeg elsker at deltage i programmet. Men for nu holder jeg i hvert fald en pause, og så må vi se, hvad fremtiden bringer, fortsætter den unge mor.

Mens Natascha Linea Kaup og Nadia-Shila Pedersen stadig medvirker efter deres exit på grund af gamle optagelser, så er Kamilla Skov slet ikke med på deltagerlisten i år. Derfor har vi set det sidste til den unge mor, som det ser ud på nuværende tidspunkt.

Du kan se et nyt afsnit af ‘De unge mødre’ hver tirsdag klokken 21:00 på Kanal 4.

LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Kamilla flyttede hjem til mor: Sådan går det i dag

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Endnu en ‘De unge mødre’-deltager vender tilbage

LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Kamilla taler ud efter indlæggelse og depression

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.