Nyeste artikler
Se alle
(Foto: MTV)

Populært MTV-program afsløret i snyd

Der er ikke meget reality eller reportage over nogle af scenerne i den nye sæson af 'Teen Mom'.

Den nye sæson af ‘Teen Mom OG’ havde tirsdag premiere på dansk tv, og her ventede der de opmærksomme seere en lille overraskelse. Afsnittet, der blev vist i USA i slutningen af sidste måned, viste nemlig Maci Bookout tage en graviditetstest.

Sammen med kæresten, Taylor McKinney, lå hun i sengen, da han foreslog, at hun skulle tage testen for en sikkerheds skyld. Det accepterede den unge mor, og de var begge meget chokerede, da testen var positiv.

LÆS OGSÅ: Rasende ‘Teen Mom’-stjerne: Programmet har ødelagt mit liv

Der var bare et problem. I flere af scenerne i afsnittet var ret tydeligt at se, at Maci havde en lille babybule. Og så foregik det på ingen måde sådan, som ‘Teen Mom’-stjernen tilbage i februar fortalte US Weekly.

– Jeg var ved lægen – ironisk nok – for at få forlænget recepten på mine p-piller (da jeg fandt ud af, at jeg var gravid, red.). Jeg grinede bare af hende. Hun var den læge, der hjalp Jayde til verden, så jeg sagde bare: “Haha, det er en sjov joke – men det er faktisk ikke sjovt”.

– Hun sagde, at det var helt seriøst. Og jeg havde det bare sådan: “Oh, okay. Giv mig lige ti minutter til ikke at gå i panik. Du må tage fejl. Du har fået de forkerte resultater”. Men nej, hun var helt seriøs, fortalte Maci dengang til mediet.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Teen Mom’-stjerne har født

LÆS OGSÅ: Rasende ‘Teen Mom’-stjerne: Programmet har ødelagt mit liv

Kritik af MTV

Flere brugere på de sociale medier tager episoden som et bevis for, at MTV iscenesætter scener – noget, som kanalen i lang tid er blevet beskyldt for. Selv tager Taylor det dog helt roligt og afviser, at det havde noget med skuespil at gøre.

– Vi er skuespillere? De har da glemt at give mig et manuskript, og jeg fik aldrig min egen trailer. Der er nogen, der bliver fyret, skriver han i et svar til en bruger på Twitter, der kalder ham og Maci for de værste reality-skuespillere nogensinde.

Men hvad mener du? Er der tale om falske scener, eller havde Maci i februar bare glemt, hvordan de opdagede graviditeten?

LÆS OGSÅ: Udskældt ung mor dropper ‘De unge mødre’

LÆS OGSÅ: ‘Teen Mom’-Jenelle klar til retssag mod mor: Giv mig min søn!

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.