Nyeste artikler
Se alle
Ulrik (Foto: DR/Snowman Productions ApS)

PREMIERE I AFTEN:’Gift ved første blik’ skal igen skabe kærlighed

I aften ruller første afsnit af DR's kærlighedseksperiment over skærmen.

Endnu en gang vælger otte modige singler at springe ud i DR’s kærlighedseksperiment ‘Gift ved første blik’. De otte deltagere har aldrig mødt hinanden, men alligevel skal de sige “ja” til hinanden i kirken, fordi programmets eksperter har matchet dem som mand og kone.

Med kirkeklokkerne, der ringer i baggrunden, og familiemedlemmer ved deres side, siger deltagerne ja til ægteskab. Det store spørgsmål er, om man kan matche folk til ægte kærlighed? Det er dette spørgsmål, som ‘Gift ved første blik’ vil kaste lys over i endnu en sæson.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Gift ved første blik’-deltager har endelig fundet kærligheden

Succesraten har været… ikke-eksisterende

Foto: DR
Katrine og Jakob gik fra hinanden tidligere i år. Katrine har dog fundet en ny kæreste. (Foto: DR)

Når ‘Gift ved første blik’ har premiere i aften, er det den tredje sæson af programmet. Men selvom Jakob og Katrine i sidste sæson så ud til at have fundet lykken sammen, så endte forholdet i et brud. De var simpelthen for forskellige, har de tidligere udtalt.

For at optimere muligheden for, at deltagerne finder lykken, når den tredje sæson af programmet ruller over skærmen, så har DR valgt at foretage nogle ændringer.

-Vi laver nogle små, men vigtige ændringer, fordi en af de erfaringer fra sidste gang er, at parrene i nogle tilfælde var overladt for meget til sig selv. Derfor vil vi gerne knytte eksperterne tættere på parrene. Så parrene i løbet af forløbet kommer til at bruge mere tid sammen med eksperterne, har Pil Gundelach Brandstrup fortalt til BT.

Seersuccesen kommer til at byde på nye par og lidt ændringer, men eksperterne er stadig de samme. Det er nemlig psykolog Gert Martin Hald, psykolog med speciale i parterapi Annemarie Bergholdt, sognepræst Michael Brausch og antropolog Trine Demant, der skal matche og guide parrene.

Se alle deltagerne her og få et smugkig på programmet herunder:

Gift ved første blik igen // DR1 tirsdag kl. 20:00Så er det i morgen, at vi viser første afsnit af ‘Gift ved første blik’.Smugkig her på parrene, som har været så modige at melde sig til et kærlighedseksperiment, der kræver dedikation udover det sædvanlige.Har du en holdning eller et tip til, hvordan man “bedst” finder kærligheden? Så del gerne med os – og se med i morgen tirsdag kl. 20.00.

Posted by DR1 on 12. oktober 2015

 

FAKTA fra Danmarks Statistik:
– Antallet af skilsmisser sidste år var det højeste nogensinde målt i Danmark. Tallet lød på næsten 19.500 skilsmisser, og det er 23 procent flere end det gennemsnitlige antal skilsmisser de seneste 10 år.

– Ved årets start var der 1,6 millioner enlige i Danmark svarende til 37 procent af den voksne befolkning. Et tal der støt og roligt er vokset og ikke har været højere siden statistikken blev lavet første gang for 29 år siden.

‘Gift ved første blik’ har premiere i aften klokken 20:00 på DR1.

LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-psykolog: Bruddet overrasker mig ikke

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.