Nyeste artikler
Se alle
Joachim (Foto: Malene Porup)

Prins Joachim om Henriks demens: Det rammer os hårdt

Prins Joachim taler i dag ud om sin fars sygdom.

Den kongelige familie er dybt berørt af Henriks demens, og prins Joachim løftede i dag lidt af sløret for, hvordan familien har reageret på en trist situation med et sygdomsramt fremtrædende medlem af familien.

– Det går fint med min far, men det er ikke nemt for familien. Et sådant sygdomsforløb rammer hårdt – især hos den, der rammes af den, og det bekymrer os, sagde Joachim ærligt til HER&NU, da han i dag deltog i Kongefugleskydning og efterfølgende frokost i Det Kongelige Kjøbenhavnske Skydeselskab og Danske Broderskab på Sølyst i Klampenborg. Og når man er kongelig, kan man ikke bare trække sig ud af offentlighedens søgelys, selvom man helst ville det.

LÆS OGSÅ: Kongehuset: Prins Henrik er dement

– I vores familie er det jo ikke sådan, at man bare kan lukke sig inde og tage den selv. Det er jo ikke os, der udbasunerer det, men pressen. Vi må dele min fars sygdom med resten af verden, så vi forsøger at tackle situationen efter bedste evne,  udtalte Joachim med alvorsmine, inden han tilsluttede sig skydebrødrenes store dag på Sølyst.

LÆS OGSÅ: Prins Henrik udskrevet igen

LÆS OGSÅ: Prins Henrik: Min kone giver mig ikke den rette respekt

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse underholdningsprogrammer og kendisser.