Nyeste artikler
Se alle
MTV Ridiculous Release Party 10-05-2017 Kendte Rasmus Brohave

Rasmus Brohave: Her er min hemmelighed

Rasmus Brohave afslører, hvordan han har fået succes.

19-årige Rasmus Brohave har for alvor fundet ud af, hvad det er, de unge vil have. Hans YouTube-kanal har over 200.000 følgere, og hans videoer bliver set en lige under halv million gange, hvorimod TV3’s ‘Luksusfælden’ havde 207.000 seere til udsendelsen den 2. maj.

LÆS OGSÅ: Populær YouTube-stjerne nødsaget til at medbringe vagt til koncert

Rasmus deler alt mellem himmel og jord på sin kanal, hvor man blandt andet kan se rejse-dagbøger fra Island og vilde opskrifter. Mange prøver at gøre ham kunsten efter, og til dem har Rasmus ét enkelt råd.

– Man skal være original. Lave sit eget og finde sin egen stil at klippe og tale på, fortæller Rasmus til Realityportalen.dk til premieren på ‘Ridiculousness’.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Gravid ‘Robinson’-babe afslører kønnet

Selvom programmet er baseret på sjove klip fra YouTube, skal Rasmus ikke selv være med, men han synes, det er fedt at blive inviteret.

– Jeg synes, det er fedt, at os YouTubere er begyndt at blive inviteret til sådan noget her. For et år siden blev vi ikke rigtig inviteret til sådan noget her, men det gør vi nu, og det synes jeg er mega fedt, fortæller han.

LÆS OGSÅ: Irina: Nu er der plads til at barn mere  

I Rasmus mest sete video er han gået i køkkenet for at lave en baconbombe, og videoen har 491.188 visninger.

Se hele interviewet med Rasmus Brohave i klippet herunder:

LÆS OGSÅ: Rystet Geggo: Jeg ved ikke, hvad der er sket med min mand

LÆS OGSÅ: Mascha Vang “løj” om graviditet

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.