Nyeste artikler
Se alle
Foto: Bo Nymann

Rikke Gøransson blev svinet til på Instagram: Læs hendes vilde comeback

TV3 værten finder sig ikke i noget på de sociale medier.

Den smukke ‘Paradise Hotel’-vært Rikke Gøransson lagde i går et billede ud på sin Instagram, hvor hun flexede biceps i træningscenteret. Det affødte en masse positiv feedback fra hendes følgere, men det var ikke alle, der forstod at holde den pæne tone i kommentarfeltet.

LÆS OGSÅ: Rikke om ‘Paradise Hotel’: Jeg følte mig enormt snydt

Det fik TV3 værten til at gribe til tasterne. Efter utallige negative kommentarer fra samme person fik Rikke nok og skrev dette geniale modsvar:

– Siger en eller anden bitterfis, der gemmer sig bag et Pippibillede og et obvious anonymt navn. Du er en af de mobberbøller på nettet, jeg ville tvære ud verbalt, intellektuelt og give en kæmpe krammer, hvis du en dag ikke gemte dig i cyberspace. Og jeg sletter din kommentar, fordi den oser af negativitet, smålighed og den på ingen måde hører hjemme her på min profil, hvor positive, inspirerende mennesker hjælper hinanden med tips og småchatter på en konstruktiv, voksen måde. Du er velkommen til at blive ved med at kigge med, det ville helt sikkert ikke skade dig – nu vil jeg ikke bruge mere af min dag på dig. Nyd solen, lød svaret fra Rikke på Instagram.

Den 30-årige tv-vært fletter til dagligt fingre med den 23-årige model og skuespiller Mads Madsen, som hun for nyligt er flyttet sammen med.

Se Rikkes Instagram billede herunder:

LÆS OGSÅ: Rikke Gøransson afslører: Jeg græder efter parceremonierne

LÆS OGSÅ: Rikke Gøranssons nye job: Ikke et tilfælde

Se billeder af Rikke og kæresten øverst i artiklen. 

#minferie ??? #noalkohol #fitness #fitfamdk

Et billede slået op af Rikke C. Gøransson (@rikkegoeransson) den

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.